Sider,

søndag den 19. april 2015

En solrig og lun weekend....

 Lakker desværre alt for hurtigt mod enden. Jeg har dovnet og rigtigt nydt det fine vejr, lidt er der da også blevet lavet, men ikke noget af betydning...Jeg har haft rigelig at gøre, med at holde et vågent øje med alt der sker i bedene.


Æblegrene i fuld flor, er lidt snyd da de står i drivhuset.Jordbærplanter i blomst.De er plantet i en altankasse som står i drivhuset. Jeg glæder mig til at gentage succesen fra sidste år, hvor vi nød mange gode og meget tidlige jordbær. Hele vinteren har kassen stået ude og er først kommet tilbage i drivhuset her i foråret.


Ude i haven er det helt klart disse smukke purissima tulipaner, der har fået mest opmærksomhed de sidste dage. Det er ligefør man kan stå og se dem springe ud så hurtigt går det.De første Thalia er også begyndt at blomstre, de var dog ikke så lette at fastholde i blæsten.

Denne gruppe perlehyacinter står og lyser op i volden.De fyldte anemoner begynder også at røre på sig.


Lækker kobjælde i solen.Pæon Festiva maxima kan man også næsten se gro. Det er den af mine pæoner der er længst fremme.Dobbelt blodurt virker som en magnet på mit kamera i disse dage.Det var så den ferieuge, sjovt som dagene nærmest flyver afsted når man har fri. Heldigvis har der været en del fine dage med solskin og gode temperaturer, som kunne tilbringes ude i haven. Dagene med regn blæst og kulde har jeg næsten glemt lige nu.

Mange søndags hilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Hej, jeg var lige ved at tænke nøjjjj æbleblomster allerede..ja så kom der en forklaring. Ih hvor er der smukt hos dig og forstår godt at den dobbelte blodrus er blevet en slags linselus. Din kobjælde er flot. Jeg må se efter disse for jeg har ingen i haven min. Dejligt med solskin. Jeg har måtte havehygge fra sofaen/seng da jeg som prins Henrik er nede med influenza. Det er først nu jeg orker lidt igen. Heldigvis er der mange havedage endnu.

  SvarSlet
 2. ser ut som om du har hatt en aldeles vidunderlig helg! Ønsker deg en fin uke også! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 3. Hej. Det lyder til, at du har haft en rigtig god uge og weekend. Det har jeg også og nu er ferien slut for denne gang:) Det er vel nok en god idé du har med jordbærplanterne, det kunne jeg godt finde på at efterligne. Jeg elsker jordbær! Det ser rigtig godt ud med dine forårsblomster, de trives vist godt.

  SvarSlet
 4. Godaften Heidi.Hvor er det dejligt at vejret var med dig i din ferie...................og skønne billeder du viser.
  Purissima er også en af mine absolutte ynglinge af tulipaner.Oh jeg havde også problemer med at tage billeder af thalia.
  Jeg har også jordbær i en altankasse.......................men den er kommet udendørs nu.
  Og dine blodurt er jeg helt forgabt i.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Purissima er fantastiske - og ja de springer ud lige med et når de står i solen. I går knop idag blomst - fantastisk.
  De der blodurt er da helt forrygende. Jeg kender dem slet ikke. Hvordan udvikler dig sig senere på året?

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen