Sider,

søndag den 15. juni 2014

Gråt koldt og blæsende...

Det var jo næsten en helt ny fornemmelse at vågne til gråt og koldt vejr. Optimist som jeg, er hoppede jeg i sommertøjet som vanlig. Men det har godt nok været en kold omgang, så nu står den vist snart på varmere tøj. Jeg har været ude og klippe visne blomster væk og fjerne ukrudt, men jorden er så tør så tør at den næsten ikke er til at arbejde med.

Mine Twice in a Blue Moon er helt fantastiske i år, med masser af blomster og knopper.Den ene er næsten lige så høj som mig, så høje har de aldrig været før. Det er nu meget brugervenligt, når man skal hen og snuse mange gange dagligt.

Græsplænen under jasminen er helt hvid af kronblade, og årets største tagselvbord for havens flyvende gæster, er ved at være lukket for i år.
Til gengæld er åbnet en ny buffet i stenvolden, hvor den krybende timian er ved at springe ud.Gæsterne har fundet frem og det myldrer med skønne bevingede væsner.


Sahra Bernhard er slet ikke til at stå for.Det er denne ukendte pink udgave heller ikke.The Pilgrim.
I tårnet i tøsebedet, er de første New Dawn roser også sprunget ud.

Den hvide haveklinte trives godt i skyggen sammen med bregner og hosta.Nu er det lige før Giardina står i fuld flor, jeg glæder mig og se lige hvor smukt alle kronbladene bare sidder og venter på at blive sluppet fri.Burgundy ice står også i fuld flor, den imponerer mig til gengæld ikke. Blomstene er da meget fine, men det er de mest spinkle og svage grene, der slet ikke kan holde sig oprejst. Heldigvis står de opad et rionet, som jeg har flettet de tynde stilke igennem, så de bliver stående.Jeg er derimod dybt imponeret af denne fine Odyssey, som desværre snart har fyret alle knopper af for denne omgang.


Mange småfrysende hilsner herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Selv om det har været gråt og blæsende, ser det skønt ud i din have . Her har det også blæst en del, men solen har været fremme det meste af tiden. Hvor er den hvide haveklinte sød. Gid vide om den sår sig lige så meget som den Lyserøde?
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 2. Godaften Heidi.Øv Øv for vi har haft dejligt vejr i dag............og har været ude i 6 timer............og har prøvet at få det sidste fra drivhuset plantet ud.
  Synes min jasmin er flot............men din kan da godt være med.
  Det ser da bare forrygende ud med din timian på stenvolden.
  Og det gælder bare om at nyde de smukke roser og pæoner................for det er da godt nok tørt alle vegne.
  Hvor er den fin din hvid haveklinte...........har den selv i pink.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 3. Smukke billeder af smukke bede og skønne planter. Her har det været det fineste vejr, så varmt at der måtte en siesta til midt på dagen ;) Men. Vi savner også virkelig et par nætter med stille regn. Kh Anne Mette

  SvarSlet
 4. Her har det været sol det meste af dagen, enkelte perioder med lidt overskyet. Men vi har været i haven uafbrudt i 9 timer og er godt møre... Din timian på stenvolden er bare så flot.
  Nå, jeg er spændt på mine nye Burgundy Ice, når du nu skriver at de er spinkle og ikke kan holde balancen. Egentlig ser mine også ret spinkle ud... De er ikke sprunget ud endnu.
  Jeg glæder mig til at se din Giardina i fuldt flor, den kender jeg ikke.
  knus, Ulla

  SvarSlet
 5. Ja men det var da en kedelig overskrift. Jeg kan godt husk, at det kan være en kold og grå oplevelse at bo i Vestjylland og så på en søndag, hvor træls. Du har helt ret i, at det er rart, når man ikke behøver at bukke sig for at lugte til roserne :) Odyssey skal nok komme igen, det er jeg sikker på. Den hvide haveklinte fra dig blomstrer også her hos mig. Min jasmin blomstrer på livet løs endnu.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse skønne billeder! Hvor er Odyssey bare smuk- den skal jeg snart have anskaffet mig.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen