Sider,

torsdag den 12. juni 2014

Fyraftens billeder og et forsøgs resultat ......

Det er så dejligt at komme hjem og gå en fyraftensrunde, nu hvor alt står så flot i haven. Det går næsten for stærkt igen, blomsterne holder ikke så længe i denne varme og at jorden er kanstør gør det sikkert ikke bedre.

Charles white kan dog lidt endnu, og hvor er jeg glad for at jeg købte den sidste år.Lupin Blossum i det fineste modlys.Jacques Cartier i det samme modlys, bemærk al de fine spind som kom med som en bonus. De hvide allium nigrum er også ved at komme i blomst.Flere lupiner, denne gang Noble Maiden.Bladene fra de dobbelte blodurt, er nu også smukke i modlys
.


I foråret bestemte manden min sig for ikke at klippe vores store gamle græs tilbage. Han mente at der var liv i de visne strå.....det var jeg så ikke helt enig i, og så var det også grimt at kigge på. Men det er jo også hans have, så selvfølgelig skulle han ha lov at afprøve sin teori. Se så lige hans forsøgs resultat... grøn frodig og i fuld gang med at gøre klar til blomstring.Det er først anden gang den blomstrer. i alle de år vi har haft den. Så jeg må sige at hans forsøg er faldet heldigt ud.
Det varme og solrige vejr, har rigtigt sat gang i alle frøplanterne på terrassen og allerede nu er der en skøn frodig stemning. Jeg er især glad for alle de harehaler jeg har spredt med rund hånd, de giver et skønt lidt vildt look i altankasser og krukker. Jeg fik lige øje på denne fine lille campanula, som står og gemmer sig i bunden af det blå/lilla bed.Staude salvie, lupiner og jakobsstiger i en skøn forvirring.Nu er det også lige før, at den første Sarah Bernhardt står i fuld flor. Nicotiana Lime green.Til sidst et enkelt billede af denne snegl, der har valgt at tage turen på undersiden af vandstenen. Der er godt med alger og med vand der fosser ned over den, var det sikkert rigtigt glat, så jeg tror ikke det var den bedste genvej den valgte.


Mens jeg har siddet og skrevet dette indlæg, har vejret helt forandret sig. Der hænger tunge skyer og det blæser halvt koldt, men jeg tør da næsten ikke håbe på lidt regn.

Mange fyraftenshilsner herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Dejlige fyraftensbilleder :-)

  Jeg håber også på at vi snart få noget regn, min have er også knastør og planterne skriger efter vand.

  SvarSlet
 2. Lækkert - alt hvad du viser. Ja, det er tørt men sikkert mere tørt hos jer end hos os. Nogle gange skal mændene også have lov at bestemme :)

  SvarSlet
 3. Det var godt nok et pudsigt billede det sidste :) Ja det er koldt gråt og blæsende også her, men regn tror jeg heller ikke på desværre.
  Ja det var jo ikke dårligt med den græs, så fik han ret, det var lidt ærgerligt :)
  Charles White er flot, jeg kan godt forstå, at du ikke har fortrudt det køb.

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Vidunderlige billeder du viser fra din have.På nær din flotte græs har jeg også alt du viser i dag.
  Sjovt billede af sneglen på vandstenen.
  Men dagens billede er den smukke rosa lupin.
  Fik 4 mm. i formiddags...........men kan godt bruge lidt mere.Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
 5. Fantastiska bilder på fina blomster, den rosa Lupinen är härlig. Ha det gott /Marika

  SvarSlet
 6. Skønne billeder du viser, den fine pæon og den smukke lupin, det skønne bed med blandede blå blomster tager nok prisen herfra :-)
  Jeg håber din have får lidt regn, og at skyen svæver denne vej bagefter, for jeg er så træt af at løbe med vandkande!
  Ha en rigtig dejlig weekend!

  SvarSlet
 7. Thanks for providing good information,Thanks for your sharing.

  thai porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen