Sider,

lørdag den 7. juni 2014

Den smukke Odyssey....


Er sprunget ud med sin første blomst. Den er købt i efteråret og helt ny i haven. Jeg har dagligt gået og våget over knopperne, og i dag skete det. Jeg faldt fuldstændig, for denne skønne rose på Lisbeth høneballes blog, da hun viser så mange helt fantastiske billeder af den hver sommer.Ikke nok med at den er smuk, den dufter også helt fantastisk. Nu må den bare gerne vokse med lynets fart, så jeg ikke skal stå med rumpen i vejret, hver gang jeg må hen og indsnuse dens skønne duft.Min sart rosa lupin (måske blossom) er også ved at springe ud. Denne iris skulle være en Black Night, men den ligner nu slet ikke billedet på pakken. Denne store plantepavillon som jeg har fået af min fader, står i hjørnet af huset ved stakittet. Det er i dette hjørne, vi kæmper med at udrydde en gammel humle, en kamp vi taber hvert år. Nu er den så gået igang med at indtage pavillonen, og det ser jo egentligt meget hyggeligt ud.
Lige et billede mere af den skønne odyssey, som til fulde lever op til min forventing.


Mange pinse hilsner herfra ;)

9 kommentarer:

 1. Hvor er den rose dog bare smuk! Jeg skal se at få anskaffet mig en!

  SvarSlet
 2. Den rose er der så mange der har købt eller ønsker sig efter de så den hos Lisbeth. Jeg var til blogtræf på Samsø sidste år, hvor den blomstrede meget smukt. Den har en meget skøn duft. Din lupin ser dejlig ud.

  SvarSlet
 3. Mon ikke mange er blevet interesseret i Odyssey efter fru Høneballes mange skønne billeder? Jeg har også købt den her i foråret, to styks som endnu kun står med knopper.

  Dejlige billeder du viser af den:)

  SvarSlet
 4. Ja det er godt, I er mange som har fået fat i Odyssey, den er fantastisk. Den vokser hurtigt til, så du ikke skal stå med rumpen i vejret :) Ja og duften er fantastisk.
  Tak for billedet af Blossum, den ligner min, jeg ved heller ikke, om det er Blossum, men det kalder vi den bare :)
  Humle puha den tør jeg ikke tage ind i haven.

  SvarSlet
 5. Hej Heidi. Det er en smuk rose og jeg forestiller mig en stærk og berusende duft, som man ikke kan få nok af. Jeg kan godt lide, at der er forskellige dufte i haven. Det giver en god oplevelse når man går rundt.

  SvarSlet
 6. Den rose ser helt fantastisk ud :-)

  SvarSlet
 7. Jeg overvejede i efteråret ved mit køb af Novalis, om jeg også skulle tage Odyssey med i købet, hvilket jeg desværre ikke gjorde, og har fortrudt lige siden - med dine smukke smukke billeder får du rigtig pirket til mig, så jeg nu fortryder endnu mere, at Odyssey ikke kom med i kurven - det kommer den til efteråret :0)
  Det ser virkelig fint ud med din humle, godt i er kommet overens.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 8. Hej Heidi.Skønne billeder af den smukke Odyssey............den må jeg da vist ha købt.
  Som du kan læse er det en populær rose.
  Og dejlige billeder af dine pæoner i dit forrige indlæg.........viser også mine i dag.
  Har været SÅ meget rundt at jeg er lidt bagud med at blogge.
  og haven skal jo også passes.
  Nyd nu den sidste fridag knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen