Sider,

søndag den 20. april 2014

God påske....

Så blev det vist på tide, med en lille påskehilsen her fra Heidis have. Påskeferien og det gode vejr nydes i fulde drag, her hygges med familien og lidt useriøst havearbejde.

Det er ikke kun os der nyder solen på kinderne, disse purissima tulipaner bliver smukkere og smukkere dag for dag.De første Viola Freckels er så småt begyndt at springe ud.De sidste kronblade på blodblommens blomster hænger stædigt ved, helt uanfægtet al den blæst vi har haft den sidste tid, men dette bliver nok alligevel det sidste i ser til dem i år.Selv om det ikke er blevet til så meget havearbejde, har jeg fjernet en del af de mest ødelagte tulipanblade, om tulipanerne har godt af det vides ikke endnu, men mine øjne har det betydeligt bedre.
Kobjælderne bliver nydt mange gange dagligt.         Stemningsbillede fra sandkassebedet, hvor løjtnantshjerte, thalia og selvsåede forglemmigej hersker.                                             Anemonerne kommer også stadig med nye smukke blomster.Blåpuderne i volden står i fuld flor.Nu kan det ikke vare længe, tulipanerne afslører stadig mere farve for hver dag der går.


                                    Åååhhh hvor det hele næsten eksploderer i havens bede i disse dage.


Den fine lille portulak jeg fik af Fru Høneballe, er kommet med den første blomst. Nu har jeg flyttet den ud i tøsebedet, hvor den har fået en lille rede af sten omkring sig så den ikke bliver væk.


 Overalt i haven kan vi se dette syn, det vrimler med mariehøner i hobetal. Plejer der at være så mange, jeg kan ihvertfald ikke huske det.Endnu engang har jeg øvet mig på billeder af den dobbelte blodurt, det er altså ikke let men disse er blevet ret ok syntes jeg. De skønne blade er jeg ret fascineret af.Hov det blev da til rigtigt mange stemningsbilleder, så jeg håber i fulgte med hele vejen. Kan i nu nyde den lille smule vi stadig har tilbage af påskeferien. Jeg er så heldig at have gemt den sidste ferieuge, så fredag eftermiddag går jeg atter på ferie.

Mange solskins hilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. Sikke mange dejlige billeder, Heidi! Jeg er helt betaget af kobjælden :-) Vi har slet ikke set en eneste mariehøne i år. Det er da sjovt at I har så mange!

  SvarSlet
 2. Sikke en masse dejlige billeder, der vidner om at der sker en masse i din have. Der er så meget at glæde sig over lige nu, så der skal være plads til useriøst havearbejde. Fortsat god påske til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Forresten, vi har også masser af mariehøner igår, så jeg har også tænkt at der er mange flere end der plejer.

   Slet
 3. SÅ smukke billeder, Heidi - ih, hvor jeg nød dem. Den pragtfulde Purissima - åh, så skøn. Vi kan vist ikke klage over påskevejret i år.... Ja, vi har også utroligt mange mariehøns i år. Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 4. Hej Heidi
  Det er meget flotte billeder, du viser. Hvor er den dobbelte blodurt skøn.
  God påske

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder fra din have :-) Jeg er helt vild med kobjælden, har dem i 3 forskellige farver, men den lilla er yndlingen :-)

  SvarSlet
 6. hej heidi. i har kommet langt med våren det er dejlige bilder
  jeg fik hjelp nu i påske med det her.jeg följer din block
  hilsen faster birthe

  SvarSlet
 7. Ja da - jeg nåede et indlæg mere hos dig i dag. Og selvfølgelig fulgte jeg med hele vejen, for dine billeder vil jeg ikke gå glip af. Blodurten blev fin da, men den er svær :) bladene er fantastiske.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen