Sider,

søndag den 3. marts 2013

Sikke en skøn dag

Det fine solskinsvejr fik mig hurtigt lokket udenfor i dag, den to do liste jeg havde lavet for weekenden var stadig lang og lysten stor. Så selv om hovedet var lidt træt efter gårsdagens fest, var jeg klar ;o).Endelig var altankasserne tøet så meget op, at jeg kunne få fjernet fyrtopene. Det har jeg ventet på længe, vinter lokket er ikke på mode længere ;o). Det pyntede, og efter lidt flytten rundt på krukker og møbler, der kom op på terrassen fra drivhuset igår, var der også tid til at nyde solen lidt.Det var ikke kun mig der nød det gode vejr, solsorten var fuldstændig ligeglad med mig og råhyggede.


Bagefter fortsatte jeg ned til trekantsbedet, hvor jeg fik klippet klematis og stauder ned, fjernet gamle blade fra  påskeklokkerne. Min opstammede sommerfuglebusk blev også klippet godt tilbage.                                                                                    Påskeklokker i solen.

 Det pibler op overalt i bedet, her er floks og måske storkenæb på vej. Åhhh hvor har vi ventet længe, på det skulle ske ;o).


 Næste punkt på listen, var at få startet frøsåningen af sommerblomsterne. I år har jeg besluttet, ikke at købe frø inden jeg fik sået dem jeg samlede i haven sidste år - nemli ja. En stor del af dem jeg havde lyst til at gense er nu sået, og lur mig om jeg ikke snart får gang i klikfingeren igen.
Mens jeg såede kom kvalitets kontrollen på besøg, jeg håber jeg blev godkendt ;o).Efter en dejlig lang dag i haven, er det skønt at sidde og nyde de varme kinder, og den trætte fornemmelse i kroppen, og sætte flueben på min to do liste, ved ni af ti punkter.

Billederne i de sidste to indlæg har jeg taget med mit nye kamera, som jeg endelig har fået købt. Jeg  er endnu ikke  fortrolig med alle muligheder, men vi øver og jeg tror vi bliver et godt makkerpar. Jeg valgte igen et godt lommekamera, jeg egner mig bedst til at kunne ha kameraet på mig, mens jeg arbejder, så jeg kan fange motivet når jeg ser det.


Mange, tror jeg sover godt i nat, hilsner herfra ;o)

14 kommentarer:

 1. Det er da også en utroligt masse du har nået, trods var det ondt i håret?
  Forårsagtigt og dejligt. Især billederne af solsorten og den lille Mariehøne er dejlige forårstegn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg syntes faktisk også selv at jeg var ret effektiv ;o).

   Slet
 2. Det er et skønt billede af solsorten. Hvilket kamera har du valgt? Jeg er ikke tilfreds med mit forholdsvis nye kamera og er på udkig efter et andet, så gode råd modtages.

  God strategi med ikke at købe flere frø inden der er sået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også billederne af solsorten er ret sjove. Jeg valgte et Samsung WB150F kamera, har vaklet mellem den og et canon, men da jeg først fik dem begge i hånden var jeg ikke i tvivl.
   Siden jeg lavede indlægget har der været lidt gang i klikfingeren da jeg manglede frø ;o)

   Slet
 3. Du er ret effektiv, må jeg sige. Det var helt sikkert skønt at komme i gang i haven, og jeg tror at mange har haft første arbejdsdag i haven i går.

  Fine billeder, tillykke med dit nye camera.

  Også en kompliment for dit forrige indlæg om drivhuset, der ser skønt ud allerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for al ros ;o). Jeg kunne godt mærke igår, at der var blevet brugt nogle muskelgrupper der havde sovet længe, men nu er de igang ;o)

   Slet
 4. Sikke vi alle har været i haven i dag, men det har også været skønt vejr :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med en forårssøndag hvor man kunne komme i haven. Men pas på ryggen - jeg synes jeg kan mærke det (strækkkkker mig forsigtigt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gode vejr blev nydt, og hvor har vi ventet længe på atter at komme igang ;o)

   Slet
 6. Hej. Jeg synes også det var en dejlig dag i går. Jeg har dog endnu ikke fået lavet noget ude i haven, men i stedet inde i orangeriet. I morgen håber jeg på at kunne komme ud i haven og rive lidt og feje ligesom du har gjort. Det ser jo godt ud når det er gjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare skønt, atter at komme igang med udendørs gøremål. Belønningen kommer med det samme for man kan tydeligt se hvor man har været. God fornøjelse til dig også ;o)

   Slet
 7. Ja jeg håber da, du sov godt, jeg er blevet lidt bagefter, ser det ud til, men her er jeg med en lille hilsen. Jeg venter en måned endnu, inden jeg klipper sommerfuglebuskene ned. Dine juleroser står fint.
  Håber du blev godkendt af kvalitetskontrollen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg sov godt ;o) - jeg er også tit bagefter med kommentarer, det er jo ikke altid lige til at få passet ind ;o).
   Nu håber jeg da ikke, det er for tidligt jeg klippede sommerfuglebusken tilbage, nå jeg må jo ta det som det kommer, det er jo svært at gøre noget ved nu ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen