Sider,

tirsdag den 26. marts 2013

Det er 41 dage siden....

Jeg købte en potte med 3 Allium Ivory Queen, med hjem fra arbejde. Jeg har ikke tidligere set drevne Allium løg i potter så det skulle da helt klart prøves. Jeg ventede spændt, og kiggede dagligt på de fineste hvide skud. De var anbragt i køkkenvinduet, hvor der er godt med lys og ikke alt for varmt

 Men der skete bare intet. Efter et par uger begyndte de endelig at røre på sig, så nu er den første endelig sprunget ud. De har så valgt at komme forskudt så jeg har, en blomst, en stor knop og en lille knop. Det er da smart for på den måde får, hver blomst optimal opmærksomhed.


Mange solskins hilsner herfra ,o)

16 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Det ser da rigtig spændende ud med din allium.Har heller aldrig set dem i potter.Du må vise dem nåe de alle er sprunget ud.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette - Jeg har heller ikke tidligere set allium i potter, det er altid spændende når de finder på nye tiltag. Jeg tror de vil springe ud, så meget forskudt at de ikke når at blomstre samtidigt ;o)

   Slet
 2. Hej Heidi,
  Hvor spændende at man nu også er begyndt at lave allium som drevne løg. Enormt køn er den og så kan den jo plantes ud bagefter. Det er min egen evige undskyldning her i fåråret, når jeg forkøber mig i forårsblomster.
  Du får også en solskinshilsen herfra det fynske,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathias - Det er dejligt med løg nyheder, man er jo nærmest forpligtet til at købe, så man kan få dobbelt glæde af løgene.

   Slet
 3. Alene navnet antyder, at den er noget særligt.

  SvarSlet
 4. Nej hvor fint, den ser spændende ud. Flere billeder er ønskeligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - Jeg kunne godt se på collagen, at billederne ikke helt kom til deres ret, så i får dem lige i større senere ;o)

   Slet
 5. Smuk ser den ud - har aldrig tænkt over at man kan drive allium...........
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine - Det havde jeg heller ikke tænk over, men selvfølgelig kan man det ;o)

   Slet
 6. Ja den vil vi gerne følge nærmere. Smart måde at lave forår indendøre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente - Ja når foråret ikke vil komme til os, så kan vi da heldigvis købe os til lidt ;o). Jeg laver et indlæg med lidt større billeder af alliumen så man rigtigt kan se hvor fin den er ;o)

   Slet
 7. Også nyt for mig, men herligt at bringe foråret indenfor med endnu større udvalg af løgplanter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med nyheder, jeg har heller ikke set dem andre steder, de er købt hjem direkte fra en Hollandsk leverandør, men lur mig om de ikke bliver mere tilgængelige til næste år, skønne er de ihvertfald.

   Slet
 8. Det ser godt ud. Dejlig med forår inden døre, når nu forårsblomsterne lader vente på sig i haven.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase - Heldigvis kan vi købe os til foråret ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen