Sider,

søndag den 25. marts 2012

Store Sol Søndag


Kan vi vist roligt kalde denne dag. Et fantastisk vejr hele dagen, så det var bare med at komme ud og nyde solens varme. Jeg fik bla. flyttet en del vintergækker og sat dem i mindre grupper, så de kan lyse endnu mere op til næste forår.

 De små grupper med primula, nyder også godt af solen.


Den skønne hvide løjtnantshjerte, jeg elsker dens friske grønne farve


                       Helt tæt på kan man se blomster rankerne sidder på lur, klar til til udspringDenne lille narcis er kommet lidt længre frem idag, sjovt med de små hvide markeringer i spidserne. Så er højbedene gravet og klar til at blive sået til, venter lige lidt endnu, det første der skal sættes er løg.Martsviolerne er nu i fuld gang, jeg plukkede en lille buket til datteren min, så hun har noget dejligt at dufte til, da hun skal lave afleveringer hele dagen, 3g er hårdt arbejde.
Udsigten fra vores foretrukne, lad os lige holde en pause sted, selvfølgelig midt i solen.Vandstenen i volden lidt tættere på, fuglene elsker at drikke fra den om sommeren                               Vi var ikke de eneste, der nød solens varme stråler idag


Varme søndags hilsner herfra, og pas nu godt på jeres ømme havekroppe  og røde kinder i aften  ;o)
6 kommentarer:

 1. Ja det har i sandhed været en pragtfuld dag. Dine løjtnanshjerter er sjovt nok længere end mine. Underligt så forskelligt det er, ellers mener jeg da at være foran :o)
  Jeg har været ved at finde små geraniumspirer frem til dig i dag. Pakket i plastik og våd køkkenrulle, tror jeg de klarer en tur med Postdanmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtigt godt, dine frø ligger klar og bliver sent afsted i morgen, så de snart kan være fremme hos dig. Mange ting er også meget længere fremme hos dig, men der blev du lige snydt ;o)

   Slet
 2. Sikke skønne forårsbilleder du viser :-) Man får næsten lyst til at spise den hvide løjtnantshjerte, så lækker lysegrøn den er. Min er heller ikke helt så langt fremme, men den står også i fuld skygge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min løjtnantshjerte, står i halvskygge og et meget blæsende sted, men den er altid tidligt på den, så det passer den åbenbart godt ;o)

   Slet
 3. Dejlige billeder. Løjtnantshjerte er en af mine absolut foretrukne forårsplanter, det er så fascinerende at følge dens udvikling.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker vand i haven, og bedet med vandstenen ser rigtig godt ud... det er lige noget for fuglene :o)
  Hvor er påskeliljen fin med de små hvide spidser, det har jeg aldrig set før :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen