Sider,

torsdag den 29. marts 2012

Der kom et brev


Der lå det dejligste brev og ventede på at jeg kom fra arbejde idag. Det var fra Lisbeth http://hneballehaven.blogspot.com/ . Det var endnu en blog udveksling, en efterhånden helt almindelig gestus her i blogland. Men for mig ret så specielt, tænk fordi at vi alle deler fælles intersse og lyst til at dele ud, har landets postbude haft travlt med at levere små og store breve på kryds og tværs af landet dette forår, det er da helt fantastisk.Det er storkenæb lilla og lyserøde jeg er så heldig at have fået ansvaret for, se så fint de var pakket. ;o)


I første omgang er de blevet pottet, så de lige kan stå og vende sig til at være blevet landfaste ;o)  og med den vejrudsigt og arbejds weekend forude, så kan de hygge sig i drivhuset.
Så står de og hygger, sammen med alt det andet, som står på mit superflotte plantebords design, måske skulle jeg søge patent, eller få det sat i masseproduktion ;o) overvejer hvordan der yderligere kan udvides, da der stadig er en del, der ikke er kommet ud endnu.Se hvad jeg har tegnet,  nej har lige opdateret picasa, og der er kommet masser af nye muligheder for at lege


                                                            Blæsende aften hilsner herfra ;o)

17 kommentarer:

 1. Jamen er det ikke herligt! Vi bliver glade af al den gavmildhed i blogland og postvæsenet får arbejde. Plus at man som giver, også er spændt på at høre, om modtageren bliver glad. Det er et rent kinderæg...

  SvarSlet
 2. Det er lige det jeg mener, så fantastisk ;o)

  SvarSlet
 3. Ja hvor er det dog fantastisk med gavmildhed. Smil til verden og den smiler til dig - nu også i net version ;-)
  Kan se du har så mange fine små frølinger i dit drivhus, og jeg vil gerne høre hvornår du synes det er det bedste tidspunkt at prikle på. I nogen bøger står der når spirerne er blevet store nok??? I andre når de har fået 2 bladpar, og igen har jeg også læst at man først skal tynde ud, for først senere at prikle dem om.
  Synes forresten dit arrangement i drivhuset ser super ud. Jeg har et stort vindue i et koldt værksted, hvor der er blevet sat en hylde op. Har dog sagt til gemalen at der nok liiige skal en enkelt (læs mange) hylde(r)op snart igen.
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvornår man skal prikle, er et godt spørgsmål? jeg har gjort det løbende når der ikke har været mere plads i vindueskarmen, nogle af dem har nok lige været små nok, men jeg syntes det er lettest mens de er helt små, så ødelægger man ikke rødderne så let ;o)

   Slet
 4. Hvor skønt. Ja der er en dejlig ånd her i blogland. Jeg tror også min post undrer sig engang imellem. I går fik jeg også en lille pakke med en plante, posten var endda så sød og ringe på og aflevere, fordi den ikke kunne gå i postkassen.

  Storkenæb er en dejlig plante, som breder sig rigtig meget, hvad den jo også skal. Har flere slags i haven og holder meget af dem.

  Pragtfult drivhus du har der, der er da noget og holde styr på. Og sikken en opstilling :)

  Rigtig god weekend.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt, vi kan holde gang i post danmark i disse krise tider ;o) Jeg glæder mig også til at følge mine nye storkenæb, og at den breder sig gør ikke det mindste, så kan de vel bekæmpe mit ukrudt ;o)

   Slet
 5. Blogliv er herligt, så må vi håbe Post Danmark også værdsætter det ;o)
  Smart opstilling du har kreeret. Jeg bruger min drivebriks som bliver ophøjet på bukkene, må dog indrømme at jeg savner at kunne smide mig derude, men det må så vente til sidst i maj. Vi må jo sno os for at få plads til alle de grønne små væsner som pibler op derude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige så skønt det er at fylde drivhuset med alle de små, lige så skønt er det når det atter bliver ryddet, så er det som at få et helt nyt legerum igen ;o)

   Slet
 6. Storm p har ikke levet forgæves kan jeg se.
  Man kan hurtig få for lidt plads.
  Sjovt med alle de pakker der kommer fra nær og fjern :D
  Du bliver rigtig glad for de planter (gode bedfyller)

  Kh Margrethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode opfindelser kan man ikke få nok af, og her i blogland vrimler det med fantastiske ideer ;o)

   Slet
 7. Ja, hun er bare skøn, hende Lisbeth fra Høneballehaven. Hvor ER du bare heldig!

  Det der sorthvid billede med tegnet streg, det er VILDT lækkert.

  Kh. Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig også rigtig heldig, det er altid godt at lege, med sjove redigeringer ;o)

   Slet
 8. Tak for din pæne omtale af mig og min blog. Hvis der er flere, der gerne vil have storkenæb, har jeg da stadig nogen at forære væk af.
  Jeg er imponeret over din opstilling hold da op, det er fantastisk, er du ikke bange for det skal vælte. Det ville jo ikke være så godt.
  Held og lykke med de små storkenæb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Opstillingen står faktisk forbavsende stabilt, så jeg stoler naivt på at det skal nok gå godt, det er et spørgsmål om hele tiden at holde balance ;o) .Det er jo altid en fornøjelse, at skrive om gode oplevelser og gaver ;o)

   Slet
 9. Det er herligt som der blir byttet på kryds og tværs her i blogland... hvor finder man det andre steder :o)
  Der er ved at være trængsel i dit drivhus, men så er det jo godt du kan 'opfinde' noget mere plads ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 10. Det er så dejligt at kunne udveksle og skønt at modtage fra en blogveninde via posten - det har jeg også været heldig at prøve flere gange. Der ser "travlt" ud i dit drivhus, og sikke en opstilling. Flot :)

  SvarSlet
 11. Ja det med overfyldte drivhuse kan jeg kun nikke ja til, så i dag har jeg så pottet lidt op, ved hellere ikke hvornår man gør det så jeg gør når det blæser ude f.eks., nå men da jeg så skulle sætte de små frøbørn på hylden( Hyllis fra ikea til 69 kr) snublede jeg over en stak dahlia som venter på varmere vejr og slog min hånd ind i reolen og ja den er skarp sådan en zinkreol så da blodet begyndte og dryppe måtte jeg jo ind og vaske jord af og sætte plaster på.Så mit drivhus er nok blevet lige fuld nok lige nu.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen