Sider,

onsdag den 28. marts 2012

Alle spor er slettet

 Efter at vi i mange år, kan næsten ikke huske hvor mange, har haft kaniner til vores alle sammen store fornøjelse, er den epoke nu over. Den sidste kanin er afgået ved døden, det er helt ok da børnene nu er blevet til travle unge, der ikke har tid og overskud til kaniner mere. Så det har hængt på manden min, at passe dem de sidste år.Nu er der blevet ryddet hvor kaningården lå, manden min har brugt timer og masser af kræfter på at rydde, jordstykket for skvalderkål og andet skidt der har vokset der gennem mange år. Ved ikke hvor mange børfulde det er blevet til af rødder m.m., men her ligger en ordentlig bunke der skal køres væk. Hvad vi så vil bruge området til ved vi ikke endnu, men i første omgang bliver der sat kartofler i stykket, så det bliver holdt rent, mens vi finder ud af hvad det skal bruges til, ideer er der mange af, men har ikke besluttet os endnu .Det eneste billede jeg lige kunne finde af kaningården er dette, ikke fordi jeg har stor lyst til at vise sne billeder i marts, men da gården ikke var specielt køn at kigge på, ja så er det begrænset hvad billeder der er taget af den de sidste år. Men det er nu lidt mærkeligt at det er så tomt dernede ;o)For at det hele ikke skal bliver for farveløst og vinterlig, slutter jeg lige med lidt forår ;o)

Mange lidt blæsende solskins hilsner herfra ;o)


14 kommentarer:

 1. Hvor skønt med et stykke jomfrueligt jord. Bar jord er guld :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du da så evig ret i, selv om stykket ikke er stort, er der masser af muligheder ;o)

   Slet
 2. Snøft, ja jomfruelig jord er dejlig. Men dit indlæg ramte alligevel lige i mit kaninhjerte :-)
  Vores kaniner er også under 'afvikling'. Vi fik den første i '99, og nu er der to tilbage, på knap 7 og 9 år. Og de skal også være vores sidste.
  Hos os er det mig som 'hænger' på dem, og da jeg elsker de små kræ, så gruer jeg lidt for den dag det er slut.
  Men min plan er, for at det ikke kun skal være sørgeligt, at så skal der være store nye blomsterbede på hele arealet. Så det kan jeg da glæde mig til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi er vist mange kaninforældre der har taget over ;o) , blomsterbede lyder som et super godt bytte, når den tid kommer. Det er altid godt, at ha noget at se frem til ;o)

   Slet
 3. Jeg tror jeres kaniner har haft et fantastisk kaninliv og det er vel det vigtigste. Jeg hører så til dem der var lidt lettet over at kanin-epoken var overstået, vores piger skulle nemlig ikke være travle unge, inden de kørte træt i rutinerne og kunne nøjes med hyggen! Men hellere kanin-epoke end heste-epoke, - og sådan har vi jo hver vores... ! ;o)
  Det bliver spændende at se hvilken idé der vinder over den jomfruelige jord!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for søren, det var da godt at det ikke var heste, kærligheden blev kastet på ;o)

   Slet
 4. Ja de har da haft en rigt kaninliv hos jer. Takket være at I har taget over....og kender vi ikke alle det? Jeg gør.... vi har haft mange dyr inde og vende her på parcellen og overtaget pasningen, når interessen faldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sønnen min snakker om, en mini gris eller en lille mops, og som jeg siger du må købe alle de dyr du vil, når du engang er flyttet hjemmefra ;o)

   Slet
 5. Vi har heldigvis aldrig haft kanin-epoke, kun hunde epoke, og det er min egen skyld, for jeg kan ikke undvære at have hund/hunde. Næste gang må jeg nok nøjes med en, det er for hårdt at gå tur med to.
  Nå men held og lykke med den bare jord, i morgen får du en lille hilsen fra mig, så kan du se, hvad den skal bruges til :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, dit skønne brev er vel ankommet, de havde klaret turen med post danmark til ug. ikke en skramme. ;o) og ja to hunde kan vel være en stor mundfuld, især hvis de vil hver sin vej ;o)

   Slet
  2. Godt at høre, så håber jeg, du har et godt sted til dem, og at du får glæde af dem :o)

   Slet
 6. Tre børn - og derfor tre kaniner her hos os :o)) En han og to hunner. Og nej, de får ikke lov at gå sammen. Der sætter jeg grænsen. Men jeg er superglad for dem og selvom den yngste bliver tolv til sommer, fik vi alligevel hannen i efteråret. Jeg er meget glad for kaniner og heste og hunde, for den sags skyld, men som allergiker kan vi kun have noget som kan bo i haven. Næste projekt er hesten, som altså ikke skal bo i haven men opstaldes i nærheden :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Liv med dyr er altid skønt, og det et godt at du kan ha dem udenfor ;o)

   Slet
 7. Min datter har også en kanin, og vi snakkede lige om den anden dag hvor gamle de egentlig kan blive... nu ved jeg da i hvert fald hvor gamle Hanne's blev :o)
  Det blir spændende at se hvad I beslutter jer for at bruge stykket til :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen