Sider,

lørdag den 17. marts 2012

Forår ønskes nu


Jeg kan se her  i blogland, at foråret er ankommet mange steder i Danmark. Jeg kan hermed melde at det endnu ikke er set  her i vestjylland. Efter gårsdagens regn og havgus hele dagen, blev det ikke meget bedre idag. Syv grader og gråvejr var hvad det kunne blive til. Disse anemoner måtte med mig hjem idag, de er så fantastiske smukke. De skal blive starten på en forhåbentlig masse anemoner her på matrikelen . Nu er de først blevet sat i en lille krukke på terrassen, sidenhen skal de plantes  i et bed.  

Anemone White Splendour

Efter endnu en arbejds lørdag måtte jeg alligevel ud og gøre lidt, da jeg fik fri. Bænken på terrassen kom endelig i lidt forårs stemning med lysgul stedmoder hvide perlehyacinter og tazetterInde fra køkkenet ser udsigten til bænken  således ud, jeg fik flyttet lidt rundt på potterne så det tager sig bedst ud når det skal nydes indefra. Hov jeg kan se at manden min er blevet taget på fersk gerning, med at arbejde i bunden af haven ;o)Jeg søgte dog hurtigt i drivhuset, hvor der var læ. Jeg fik tyvstartet nogle dahlia, så de kan  få sig et lille forspring. Jeg har også flyttet nogle af mine småplanter fra vindueskarmen ud i drivhuset, så jeg håber ikke at vi får alt for meget nattefrost, men så må jeg jo flytte dem indenfor igen  ;o)Fortsat en god weekend til alle herfra ;o)


12 kommentarer:

 1. Dit lille arrangement på bænken ser super skøn ud :-)

  Vil du ikke flytte små planter frem og tilbage fra drivhuset, kan jeg anbefale dig at købe en termostatstyret elvarmer. Det købte jeg sidste år, og havde stor glæde af den. Det er jo ofte ud på morgenstunden det bliver rigtig koldt, hvis temperaturen er lidt langt nede, og sådan en tingest varmer jo kun når det bliver for koldt, altså alt afhænig af hvordan man stiller den selvfølgelig.
  Jeg oplevede den ikke som værende dyr i drift, og jeg skulle ikke hver eneste dag være på forkant med vejrudsigten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi tak for dit godt tips, det lyder som en perfekt løsning ;o)

   Slet
 2. Hvor ser der dejligt ud i drivhuset - der er gang i mange ting, kan jeg se.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina, tak skal du ha, det er kun en lille del af tingene som er kommet ud i drivhuset, resten står stadig inde i stuen ;o)

   Slet
 3. Synd I ikke har bedre vejr, men det er tit galt i Vestjylland, kan jeg huske fra da jeg boede der. Så kan man høre om, at alle andre har haft skønt vejr, det er surt.
  Fine anemoner du har købt, det skal nok blive godt.
  Jeg har også tyvstartet mine georginer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, det har du så evig ret i, men til gengæld slipper vi så tit fri om vinteren for store sne mængder og alt for hård frost, man kan åbenbart ikke få alt ;o)

   Slet
 4. Hvor fine de er - de anemoner :) Ærgerligt at I foråret lader vente på sig i Vestjylland. Her i Østjylland har vi haft nogle gode timer, men det blev nu meget køligt her til aften.

  Det ser godt ud i dit drivhus, tyvstart med Dahlia - selvfølgelig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig på dine vejne, at foråret er kommet hos jer ;o)

   Slet
 5. Sikke en orden i drivhuset - hvor ser det fint ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, billeder er jo så taknemlige, de viser jo kun hvad man retter linsen mod ,og ikke det, der ikke tåler dagens lys ;o)

   Slet
 6. Hvor ser det lækkert ud det hele, både bænken og dit drivhuse.
  Jeg har også flyttet flere af mine frølinger og pottede Dahlia ud i drivhuset, så jeg er med på at vi krydser fingrer mht. frosten.
  Jeg købte sådan en elvarmer som Vivi nævnte, i Bauhaus til 129,- for en måneds tid siden. Den er virkelig smart.
  Skønne anemoner, du har købt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne, det må jeg da vist hellere lige tjekke ud med sådan en elvarmer, og lad os krydse fingre ;o)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen