Sider,

mandag den 25. marts 2019

Blodblommen blomstrer.....

Ja med den overskrift,kunne man måske fristes til at tro, at jeg har en kæmpe blodblomme i fuld flor. Det har jeg så ikke, træet har ikke mange år på bagen men det har så den fordel at jeg let kan komme tæt på de yndige blomster. Jeg er da fuldstændigt forelsket i de nærmest candyfloss farvede skønheder. Jeg opdagede de første blomster i lørdags da jeg kom fra arbejde, men det er først i dag at blæsten har lagt sig så meget, at de var til at indfange.


Nyd synet for er de ikke bare skønne :)

Det er ikke så tit at jeg giver en enkelt blomst et helt indlæg og er du ikke til pastelskønheder, så var dette nok et lidt kedeligt indlæg :)

Mange forelskede hilsner hefra :)

6 kommentarer:

 1. Åh ja de er lækre og billederne med. Jeg er lidt misundelig over, at du kan tage billeder af dine. Min er netop kæmpestor, så jeg skal være heldig at få billeder. Jeg kan ikke se, om den blomstrer, men det tror jeg, for jeg så en blomst på jorden i aftes, da jeg var kommet hjem.
  Knus

  SvarSlet
 2. ja den er så flot. Jeg har den nu ikke selv, men der er èn i en have jeg cykler forbi hver dag. billederne er så fine mod blå himmel og med tydlige støvdragere. herligt forår.
  hilsner gunvor

  SvarSlet
 3. Jeg er bestemt til sådanne pastelfarvede skønheder og sikke dejlige billeder du viser. Herligt at have en blodblomme i haven, det må du nyde.
  Den blå himmel er bare skøn - totalt forår :)

  SvarSlet
 4. Det er meget smukke blomster. Jeg har altid syntes, at de er helt japanske i udtrykket. Vores blodblomme var efterhånden kæmpestor, så vi endte med at fælde den, men jeg kan godt savne blomsterne. Har du haft blommer på? Der kommer relativt få blommer i samme farve som bladene. De smager ikke af meget, men det er sjovt ;-)
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 5. Så fine 😀
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. Super flotte billeder! Hos https://jmkiil.dk/ har man man et stort udvalg af hegn, hvis du skulle have lyst til at udskifte de gamle lamelhegn :)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen