Sider,

tirsdag den 19. marts 2019

Sol og blå himmel :)....

Så skal jeg da lige love for at det blev forår. Det var jo slet ikke til at få armene ned i ren begejstring over det helt fantastiske vejr vi blev forkælet med i går.  At det også fortsætter idag, gør bestemt ikke noget, for nu har vinden endelig lagt sig. Så forår kom bare an, jeg er klar.

Blodblommen står med store blomsterknopper.Blå mod blå.

Påskeklokke med helt sarte aftegninger.Her er aftegningerne til gengæld meget tydelige.Jeg er helt vild med skyggerne på stenen.Tulipan purissima står klar til at ta over efter vintergækkerne.Det er den tidligste tulipan jeg har og den står allerede med grønne knopper.Solen kaster dramatiske skygger på denne årstid.De første marts violer er dukket frem.
De gamle blomsterstande er blevet klippet af, så man nu kan glædes over de nye skud.Den smukke randblomstrende hortensia står bag drivhuset.Dobbelt blodurt er godt på vej.Jeg har efterhånden en god stor koloni og heldigvis ser det det ikke ud til at tørken i sommers har påvirket dem.
Primula i solskin.
Klematis Alpina med masser af skud.
Klematis Green Passion med fine blomsterknopper.De første anemoner.

Kobjælde med sit lodne look er slet ikke til at stå for.I ren begejstring over synet af de lodne skud, ville jeg lige fjerne det visne løv. Det var nok ikke så smart at gøre uden saks, så desværre kom jeg til at rykke nogle skud op.Dem har jeg nu pottet og skulle det lykkes kan jeg sagtens bruge flere af denne sart rosa Perlen Glocke..Det hele ser nu smukkere ud med sol på.På terrassen står fritillaria sammen med en smalbladet hellichrysum som har klaret sig igennem vinteren.Selvom bagende sol ikke lige er det bedste at tage billeder i, var det næsten umuligt ikke at tage mange billeder i går :). Der blev da også tid til andet og nu er alle roser klippet ned og gødet.

Det blev en dejlig produktiv havedag igår, helt perfekt for på torsdag starter jeg på nyt job og så er det dejligt at være godt med i haven. 

Mange solrige forårshilsner herfra :)

6 kommentarer:

 1. Dejlige forårsbilleder med masser af skøn forårssol 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Ja det var så skønt med et par solrige forårsdage, hvor de fine forårsblomster rigtigt kom til deres ret :)

   Slet
 2. Nej har du fået job igen, hvor dejligt - tillykke med det.
  Det er sjovt at se, for tingene går ofte så hurtigt hos dig, ja hos os alle, men pludselig kommer du foran mig. Mine hyacinter blomstrer ikke endnu og min blodurt er ikke at se, jeg må ud og kigge igen.
  Det er ikke godt at blive for ivrig, men hvis du får flere koklokkeblomster er det jo positivt :)
  Held og lykke med det nye job
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak tak.....Ja så er det slut med at gå ledig, heldigvis har jeg fået nået en del og har nydt forsmagen på efterlønnen der venter om knapt 3 år.
   Det er bare gået så hurtigt med forårsbebuderene de sidste dage. Det er dog også kun enkelte hyacinter der er sprunget ud og blodurten står godt beskyttet af store sten i stenvolden. Jeg håber at det lykkes med blodurten, den er så fin.
   Knus

   Slet
 3. Hej Heidi!
  Det ser alldeles underbart ut, så härliga vårliga bilder. Vi hade en fin solig dag igår, så några krokus öppnade sig. Härligt.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 4. Det ser så dejligt ud i solen - og fint at kigge på skyggerne også :-)
  Spændende om clematisstiklingerne lykkes. De ser i hvert fald søde ud.
  hilsen Lisbeth

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen