Sider,

tirsdag den 24. april 2018

Herlige nørdede feriedage...


Så er vi tilbage på normale april temperaturer. Det er både godt og lidt øv. Godt, så kan vi nyde forårs bebuderne i længere tid. Lidt øv, for hvor var det dejligt at kunne færdes ude uden jakke. De sidste dage har det blæst en del og enkelte regnbyger har kigget forbi, så jakken er på igen.


Ny udsprunget påskeklokke. Den er købt sidste år og jeg er rigtigt glad for at den er kommet så fint i år, jeg er ikke altid lige heldig med påskeklokker.Skønt - der atter er ved at være blomster i bedene.Purissima igår og idag.Totalt trofast og højt elsket i haven. Narcis jeg ikke lige kan huske navnet på.Den misrøgtede aeonium, som har tilbragt vinteren i drivhuset og været udsat for frost i længere perioder har længe set sløj ud. Idag opdagede jeg masser af små fine bladrosetter, som er på vej.
Den kom med udenfor og fik fjernet alle spor af misrøgt. Så afpillet har den aldrig været før, men jeg tror på den.De varme dage har været hårde for blodurten og desværre drysser den allerede en del.Et billede til Fru Høneballe, så du kan se hvor min blodurt er placeret. Den står på øverste hylde i volden, som blev lavet af overskudsjord, fra da vi lagde fliser rundt huset for mange år siden. Bedet bliver kun vandet når det regner og gødning har det aldrig fået. Kobjælderne trives også rigtigt godt under de forhold.Regnbygerne fra i formiddags blev hængende på den rosa kobjælde hele dagen. Thalia er en af mine absolut foretrukne narcisser.Så fin og elegant.
Det går stille og roligt fremad med få renset de sidste bede og imorgen skal jeg ha plantet mine nye stauder ud.

Mange glade havehilsner herfra :)

5 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Tak for billedet af blodurtens placering. Jeg tror ikke, jeg vil flytte mere med den, den skal nok bare have fred, tænker jeg, min er også begyndt at drysse, det går for hurtigt med det hele. Min camelia er helt brun af blæsten, så det var kort tid den fornøjelse varede. Min Thalia er til gengæld ikke sprunget ud endnu, sjovt med de forskelle.
  Knus

  SvarSlet
 2. Den blev läcker din krukade succulent efter rensningen :) Lite regn i växterna ger spännande och vackra motiv och Thalia är en riktig favorit. Håller med om att det är bra för vårkänslorna att temperaturen sjönk men det var behagligare arbetstemperatur tidigare.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 3. Min Thalia er til gengæld ikke sprunget ud endnu, sjovt med de forskelle.


  RoyalRuby

  SvarSlet
 4. Vi har haft skønne forårsdag og mere normale forårsdage, men det vigtigste er at nu er foråret i fuld gang og der kommer blomster og frodighed i bedene.
  Din blodurt ser da fin ud, men ærgerligt hvis den ikke blomstrede ret længe. Nu har jeg set både dine og fru Høneballes flotte kobjælder. Mine vil ikke trives, men jeg er da ved at konkludere at de står for mørkt og for vådt. Det må jeg se på.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 5. Olá Heidi, amei as fotos.
  janicce.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen