Sider,

mandag den 2. april 2018

Smukke påskedage....

Endelig begynder det at føles som rigtigt forår. De sidste par dage har solen fået temperaturen op på næsten 10 grader, og det er noget havens forårsbebuder og jeg har nydt i fulde drag. Den hårdt tiltrængte dossis af D vitaminer, har virkelig fået sat gang i min have lyst igen. Den har ellers ligget på et godt gemt sted, de sidste mange måneder.

Smukke krokus i solen.Jeg er kommet godt igang med at rydde op og klippe ned i bede.De gør mig helt blød i hjertet.Flere småbede er klar.

Jeg elsker de små farveklatter rundt i bedene.Blå anemoner med de første knopper.Stinkende nyserod.Dag for dag pibler flere og flere porcelænshyacinter frem.Påskeklokke der nåede det lige på falderebet.Vintergækkerne har efterhånden blomstret i flere måneder, men med de varslede temperaturer er festen nok snart over for denne gang. Så skal jeg igang med at dele dem, så de kan pynte endnu flere steder i haven til næste år.Julen varer lige til påske, så denne smukke julerose bliver dagens sidste billede.Jeg ved at sol og varme ikke har været ligeligt fordelt de sidste dage, men jeg håber at solen også har skinnet lidt på dig.

Mange glade solskinshilsner herfra :)

8 kommentarer:

 1. Hej Heidi.
  Sikke skønne billeder fra haven. Det er dejligt at foråret endelig er på vej, så vi kan komme ud og i gang.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Godt du er ved at komme ud af starthullerne, du har været noget stille i vinter, men godt at se et livstegn fra dig.
  Solen er god til os, så vågner vi op igen.
  Knus fra os på den lille grønne ø i Kattegat.

  SvarSlet
 3. Hej Heidi!
  Ser helt fantastiskt ut i din trädgård, här får vi vänta ett tag till, men snart hoppas jag få börja med att rensa upp i rabatterna.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 4. dejlige stemningsbilleder :)

  SvarSlet
 5. Det er utroligt, hvad solen gør ved humøret og energien.
  Du har da nået en masse og haven ser ud til at være i forårshumør.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 6. Hold nu op, hvor er det langt fremme hos dig. Vildt.
  Her er mine elskede krokus dog kommet i gang med blomstringen - og ih, hvor jeg glæder mig over de farvestrålende klatter rundt omkring i bedene. Mine øjne kan slet ikke se sig mætte på farverne. Det samme med de hornvioler jeg plantede i går. Jeg kan slet ikke se mig mæt i farverne. Jeg trænger så meget til farver.

  SvarSlet
 7. Ser helt underbart ut! Och jag är lite avundsjuk - här är fortfarande för blött för att röja. Så fin header du har nu med vårblommor.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 8. Du har da nået en masse og haven ser ud til at være i forårshumør.


  สมัคร D2BET

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen