Sider,

søndag den 1. oktober 2017

Solrig start på oktober

September takkede af med et regnfyldt døgn, der gav over 30 mm regn og masser af blæst. Så det var herligt at vågne op denne første dag i oktober, til masser af solskin og smukt vejr. Desværre bliver fornøjelsen kort, da regnen allerede vender tilbage i morgen.I formiddags da solen rigtigt fik magt, stod al træværk og dampede, det så nærmest magisk ud.De smukke orange dahlia stod og lyste op i solen.Nu er efternøleren på terrassen også næsten sprunget helt ud.Mine dahlia er godt nok sen på den i år, men til gengæld får de masser af opmærksomhed.Dynger med nedfaldsæbler vokser stille og roligt. De venter på at der kommer en trailer forbi.Næsten på dagen sprang den første oktoberstormhat ud, dejligt med planter som blomstrer sent.

Jeg venter også stadig på at mine sølvlys skal springe ud.Hortensia lime light rødmer så smukt .Der kommer også stadig fine nye blomster.
 Gårsdagens regn var hård ved den fine rosa floks.Lathyrus og blå himmel i oktober.   Giardina er eneste rose i blomst, så den får også masser af opmærksomhed.
 Det gode vejr inspirerede mig til at lave en krans af hortensia og klatrehortensia.2 gange hortensia i skøn forening.Enkelte sommerfugle flaksede også rundt i haven idag.Det samme gjorde denne underlige bevingede fyr, syntes ikke jeg har set sådan en i haven før.
Herlig efterårsstemning.Pæonblade rødmer også smukt i disse dage.Skønhed og forfald.Det er skønt at kunne supplerer aftensmaden med friske grønsager fra haven.I morgen begynder jeg på mit nye arbejde og det bliver rigtigt spændende. Det kommer sikkert til at betyde, at der bliver lidt stille fra mig den nærmeste tid....men hvem ved :)

Mange glade søndagshilsner herfra :)

10 kommentarer:

 1. Det har været en dejlig solskinsdag i dag,og det var da skønt for dig at komme ud og nyde din sidste feriedag. Der er mange fine efterårstegn nu og rødmen i planterne rundt omkring. Men stadig kan vi nyde Dahlia og roser i blomst. Tja, det bliver nok knapt så godt vejr de næste mange dage !!

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Godt du fik fint vejr her den sidste dag, inden du skal starte på dit nye arbejde. Du fik en masse fine billeder i kassen. Tænk at din sølvlys ikke er sprunget ud endnu, min er næsten færdig med at blomstre. Sikken en forskel, du fik 30 mm, jeg fik kun 4 godt det samme, vi mangler ikke nu.
  Jeg håber, du bliver glad for dit nye arbejde.
  Held og lykke med starten
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Heidi

  Imponerende fættermed den lange hale, mon ikke det er et æglægningsrør, så den lægger æg langt inde i halvråddent træ?

  Held og lykke med det nye job!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
 4. Hej Heidi!
  Soliga fina bilder från din fina trädgård. Hortensiorna är fina, och din krans blev mycket vacker.
  Lycka till med det nya /Marika

  SvarSlet
 5. Vilka vackra bilder från trädgården, det ser ut som om sommaren dröjer sig kvar fortfarande. Här hos mig har hösten intagit trädgården, löven faller, blåsten river i träden och det regnar ordentligt.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlet
 6. Hej Heidi. Hvor er der meget smukt i din have. Det har da vist også været et fantastisk vejr hos jer i går. Jeg håber, din første arbejdsdag har været rigtig god. :)

  SvarSlet
 7. Hvor har du meget fint i haven lige nu. Ja man kan se efteråret langsomt kommer snigende.
  Knæk og bræk med det nye job.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder af efterårshaven.

  God fornøjelse med dit nye job. Jeg skiftede jo selv 1/8...og har siden ikke haft ret meget tid til at blogge....men det kommer nu nok igen :)

  SvarSlet
 9. Achei lindo a Dália laranja.
  Boa continuação de semana.
  janicce.

  SvarSlet
 10. Hortensiorna är fina, och din krans blev mycket vacker.


  korean porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen