Sider,

onsdag den 25. oktober 2017

Så stoppede regnen...

Efter et par regnfyldte dage, stilnede regnen endelig af først på eftermiddagen og gik over i tørvejr. Jeg har efterhånden helt opgivet at holde øje med hvor mange mm det bliver til, jeg syntes regnmåleren er fyldt hver gang jeg kommer forbi.

Randblomstrende hortensia i smuk forfald.De er svære at komme udenom, de dansende klematis.
Dobbelt blodurt er tyvstartet på foråret og begyndt at spire.Gylden hyld og snebær står stadig flot.Carl Nielsen er kommet med endnu en smuk knop.Små knopper i burgundy ice. Perikon og diset oktobersol.

 


Stor fed knop på vej i stinkende nyserod.Sikke en frisk grøn farve midt i al forfaldet.Pileurt Black Field blomstrer stadig smukt.De to små acer har nydt den våde sommer og er næsten vokset til dobbelt størrelse.Den våde sommer har også sat godt gang i mos væksten på de gamle æbletræer.Der vokser to slags mos på træet.
Til sidst en smuk dahlia på terrassen.


Det var lidt stemning billeder fra haven på denne delvis våde onsdag, som var kold,blæsende og bestemt ikke lokkede til det helt lange ophold ude.


Mange hilsner herfra :)

5 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Så fik du taget lidt billeder igen, det var godt. Flot at du stadig har en clematis i blomst. Jeg er også imponeret over din dobbelte blodurt, jeg tror da ikke min er at se endnu. Min stinkende nyserod har heller ingen knop endnu, den er ikke meget for at komme i gang.
  Smukt billede af din dahlia.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi, det har været så vådt og koldt i går så det var skønt da solen endelig brød igennem. Hvor er den store Hortensia du viser altså flot.
  Der er gang i meget, her er hyacinter og perlehyacinter godt i gang.
  håber det går bedre med kun at bruge en arm, jeg nyder i hvertfald dine indlæg fra haven.
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Godt gået med en arm. Ja i går var det er trist regnvejr hele dagen her hos os, men i dag var vejret rigtig fint. Din blodurt er da noget utrolig. Min stinkende nyserod ser rigtig fin ud lige nu, den er blevet ret stor, men den blomstrer ikke. Jeg tror dog, der er en knop i den.

  SvarSlet
 4. Meget smukke billeder du har taget. jeg er bare så vil med dit træ med mos på,det er lige mig. hygge herfra

  SvarSlet
 5. Olá Heidi, amei as flores.
  Bom começo de mês de novembro para ti.
  Abraços.
  janicce.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen