Sider,

tirsdag den 7. november 2017

Smukke novemberdage...


Det grå og triste vejr der plejer at være normalen for november, er i disse dage afløst af det smukkeste solrige vejr, med en helt fantastisk blå himmel. 
Det er præcis hvad jeg trænger til, ovenpå jeg i sidste uge var jeg til kontrol med min brækkede arm og fik at vide at bruddet ikke sad rigtigt. Så i fredags knapt 3 uger efter mit uheldige stunt, lå jeg på operationsbordet i Herning og blev slået tilbage til start. Nu er narkosen endelig ved at slippe sit kvalmende tag i mig og det gode vejr nydes i fulde drag 

Det smukke vejr har givet de sidste blomster og knopper ekstra energi og her kommer en blandet omgang af hvad jeg har nydt i haven de sidste dage.

På terrassen kan jeg nyde friske fine lathyrus.
Høstanemone klar til at sprede sine frø.Oktoberstormhat er blevet til novemberstormhat.Her har vi endnu ikke haft nattefrost, så de sidste dahlia blomstrer stadig smukt.Klatrehortensia har smidt de sidste blade. Minerva er stadig med.Det samme er Carl Nielsen, som står med en stor lys blomst.Der er endnu en blomst på vej og her er farven mere rigtig.
Burgundy Ice forsøger også.Chopin har lang vej endnu.Det er lige før nogle enkelte blomster i leonotis shrimp cocktail, begynder at springe ud. Det troede jeg ikke den nåede.Randblomstrende hortensia, så smuk mod den blå himmel.Tæt på og fin. En enkelt bleg solhat og frøstande fra hvid dværglupin.Begrænsede mængder af sol rammer haven, når den står så lavt. Sandwich a`la klematis.Er det ikke fantastisk, at man stadig kan nyde synet af så mange skønne blomster, når man går på opdagelse i november haven.

Nu går jeg bare og tæller ned til, at gipsen engang kommer af og i mellemtiden vokser mandens to do liste med have relateret arbejde.....  han ved det bare ikke endnu :)

Mange solrige hilsner herfra

7 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Det er ikke noget at sige til, at der er stille på bloggene, Linda har nok og se til, og du har fået stækket din vinge endnu en gang. Sådan en gang bedøvelse er ikke sjov, der er kun at glæde sig til, at det hele er gået i orden igen og glæde sig over de smukke blomster, du har i haven.
  Det er sjovt, at det er vidt forskelligt hvilke roser, der blomstrer i vores haver. Dem du viser har jeg også, men de er færdige for i år med blomstring.
  Uha Richard har da nok at se til, mon ikke også han skal give dig en hjælpende hånd, du mangler jo en :)
  Rigtig god bedring - jeg føler med jer begge.
  Stort knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.
  Øv, hvor er det træls med armen. Håber på hurtig bedring.
  Dejligt at det gode vejr i haven kan give lidt ekstra energi og glæde på kontoen.
  Knus Heike

  SvarSlet
 3. Åh, hvor synd for dig med den arm, rigtig god bedring. Godt du har en mand der kan tage fat 😊 Smukke billeder og ja, det er helt utroligt hvad du har i blomst endnu, tænk engang - lathyrus !

  SvarSlet
 4. Fina soliga bilder, hoppas att armen läker bra. Min Lathyrus står fortfarande i blom, är lite förvånad hur länge den står ut med de kalla nätterna.
  Ha det fint och god bättring /Marika

  SvarSlet
 5. Grattis på födelsedagen Heidi! Det var tråkigt att höra om din arm. (Av min arm, som de sa i Matador).AKL

  SvarSlet
 6. Hej Anna-Karin

  Tusind tak for din hilsen på min fødselsdag :)
  Ja det er noget værre rod med den arm, heldigvis går det bedre nu, men det har virkelig været... Av min arm... :).
  Jeg håber at alt står vel til oppe hos dig :)

  Knus Heidi

  SvarSlet
 7. Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.

  thai porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen