Sider,

søndag den 26. november 2017

Ophold i regnen

Inspireret af en hilsen fra Lisbeth og et ophold i regnen, kom jeg en lille tur i haven på denne ellers ret våde søndag. I mandags fik jeg gipsen erstattet med en skinne og fjernet tråde, hold nu op hvor det lettede og det skulle fejres med en gave fra mig til mig.

Så efter mange år med stædig vedholdenhed, er min gamle Nokia klaptelefon nu endelig kommet på pension. Jeg har valgt en telefon med et godt Lecia kamera og idag fik jeg øvet mig lidt.

Blodblommen holder godt fast i de sidste blade.Det var dejligt at se lidt blå himmel for en kort bemærkning.Stinkende nyserod udvikler sig meget langsomt.Carl Nielsen i smukt forfald.New Dawn med nye knopper.Burgundy Ice på vej.Chopin.Man kan da kun blive glad, når man kommer forbi denne fine hornviol.Bregnen her står grøn det meste af vinteren.En enkelt lathyrus.Den store græs er ved at skifte farve.Duft pelargonierne står stadig i drivhuset, men nu skal de vist snart i sikkerhed, inden frosten kommer snigende i den kommende uge.De blomster stadigt fint.
Det blev nogle ret fine billeder og jeg er rigtigt godt tilfreds her efter de første spæde forsøg. Nu må jeg så bare forsøge at sætte mig ind i hvad kameraet kan... bare lidt ihvertfald.

Jeg er startet med at arbejde nogle timer om dagen og hold da helt op hvor er det dejligt, at komme ud i virkeligheden igen. Selvom jeg endnu ikke må bruge min højre arm, er der heldigvis en del jeg kan og med advents ugen forude, skal der nok komme gang i venstrehåndsarbejdet :).

Mange søndagshilsner herfra5 kommentarer:

 1. Hej Heidi

  Flotte billeder fra november haven, telefonernes kameraer bliver stadig bedre.
  Imponerende når vi både har afslutningen og samtidigt den nye vækst der er begyndt.

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Dejligt at se lidt fra dig, og nu med ny telefon, du har holdt ud længe med den gamle. Min var ikke dyr nok, så kameraet er ikke særligt godt, jeg kan bedst lide at bruge mit rigtige kamera. Skønt at du har fået gipsen af og er så småt i gang, nu ved jeg jo så, at venstrehåndsarbejde er bedst for dig :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Heidi!
  Det blev riktigt fina bilder från trädgården, mycket som blommar fortfarande.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
 4. Til lykke med at du har fået fjernet gips og tråde ... og med dit nye camera! Du har altid postet fine billeder, men de seneste er da helt magiske.
  Fortsat god bedring
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.

  thai porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen