Sider,

onsdag den 15. marts 2017

Skøn velkomst....

Det er efterhånden nogle dage siden jeg sidst har været i haven. Weekenden blev tilbragt på Fyn hos datteren og de sidste dage har budt på gæster og regn. Derfor var glæden stor da jeg endelig kom i haven og denne fine anemone stod og bød mig velkommen.De hvide kugleprimula er også begyndt at røre på sig.Det samme er  kobjælderne. I drivhuset står disse forårsbebudere stadig, men en skønne dag bliver de vel plantet i krukker og sat ud. Det vil dog næsten være synd at flytte denne yndige bellis ud, tror den bliver hvor den er.Bakkerne med hornvioler skal helt bestemt ud, men de kan lige stå og vokse lidt til.
Selvom jeg måtte på arbejde i formiddags, nåede jeg heldigvis at få nogle gode timer i haven.Endnu en påskeklokke er sprunget ud.Fin og helt uden frostskader.
De to gamle trillium er godt igang. Jeg har ikke så meget held med de nye jeg køber, lidt underligt da de står samme sted. Porcelænshyacinter står stadigt fint.Det varer heller ikke længe inden blodblommen står i fuld flor.Krokus lyser fint op i bedene.Disse krokus er købt som hvide, men dette er næsten finere.Hvor var det dejligt at få klippet en masse stauder og ryddet en del op. Der er stadig lang vej inden haven står helt forårs klar, men manden og jeg fik taget en god bid idag.

Mange blæsende hilsner herfra ;)

5 kommentarer:

 1. Godt du nåede i haven og fik en varm velkomst. Jeg har også set et par enkelte anemoner og en trillium, men jeg har det som dig, køber nye - men mon de kommer op, ellers er de for dyre. Jeg må ud og rydde op ved mine kobjælder, jeg synes ikke, at de er så langt.
  Knus

  SvarSlet
 2. Der er intet som de første anemoner :)

  Dejligt at komme i gang i haven, det er også lykkedes for mig, men som du skriver - så er der lang vej igen før hele haven er forårs ordnet. En dejlig vej...

  Hold da op, hvor er dine kobjælder langt.

  SvarSlet
 3. Ja, her blæste det også ret meget i dag. Jeg nød dog alligevel mine tre timer i haven.

  SvarSlet
 4. Det er så dejligt at få ordnet bedene og selv om det blæser så mærker man det næsten ikke når først man går og arbejder. Jeg har lige som dig Bellis og stedmoder i drivhuset og det er nu så skønt at nyde dem derinde.
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 5. Jamen der ER bare så dejligt derude nu (ja altså ikke lige nu, det regner og hagler) men det er skønt som det bliver mere og mere grønt for hver dag

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen