Sider,

onsdag den 1. marts 2017

Officielt forår...

Endelig kan vi lægge den lange vinter bag os, for nu er det endelig blevet forår. Haven har dog forlængst afsløret at noget er i gærde, for overalt pibler det frem, med både forårsbebuder og ukrudt. Den længe ventede dag startede dog noget skuffende med masser af regn. Jeg havde drømt om at skulle fejre den første forårsdag i haven, nu når den falder på min fridag. Heldigvis stoppede regnen først på eftermiddagen og så gik jeg i haven.

De første lysblå krokus viser farve.Der var dog ingen tegn på sol, så jeg måtte arbejde mig til varmen. Sommerfuglebuske var det første der stod på min to do liste, så dem kunne jeg jo ligesågodt gå igang med.
De stod allerede med masser af fine nye skud.Det bliver altid så bart lige når de er klippet ned, men inden længe er de godt på vej igen.Smukke regnvåde krokus.Påskeklokkerne fik også klippet de gamle blade væk, så man bedre kan nyde de nye skud.Jeg glæder mig til de lysgule krokus springer helt ud.Den første af de mørke krokus viser også farve. Stinkende nyserod både i knop og blomst.

På terrassen står denne smukke påskeklokke som jeg købte i januar. Nu er de frostskadede blomster klippet væk og heldigvis er der masser af nye knopper på vej.Så sart og fin i farven.Solen dukkede sporadisk frem og alt i alt, blev det en skøn, men lidt kold forårsstart i haven. Jeg nåede dog ikke alt jeg havde planlagt for idag, da jeg jo først kom noget senere igang end planlagt. En del stauder blev også klippet tilbage, så jo.... nu er det forår i Danmark ;)

Mange forårshilsner herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Flot af din have at starte foråret i overensstemmelse med kalenderen.

  SvarSlet
 2. Skøn læsning og dejlige billeder der fryder øjet. Jeg håber at vejret vil være med dig næste gang du har fridag,ja også indtil da. God forår til dig og hygge herfra.

  SvarSlet
 3. Dejligt at vejret alligevel tillod dig at kickstarte haveåret her på den første forårsdag, her har vi dagen igennem haft heftige byger men også dejligt solskin.
  Din nye påskeklokke er så smuk :)

  SvarSlet
 4. Godt du nåede lidt i haven, her har vi også haft solskin on and off og masser af vind, men det er jo ikke noget nyt. Jeg plejer at vente til april med sommerfuglebuskene, men måske skal jeg følge dit eksempel, jeg har så mange, så skulle der gå en til, sker der ikke noget ved det.
  Knus

  SvarSlet
 5. Schöne Frühlingsblüher darf man hier bewundern! Vielen Danke dafür!
  Nur das Übersetzungsprogramm kennt sich mit den Blüten nicht ganz so gut aus (lach), denn es benennt wiederholt die Christrosen als Oster-Glocken...Ist aber nicht weiter schlimm, schön sind sie allemal...
  Alles Liebe nach Dänemark
  Heidi

  SvarSlet
 6. Fantastiskt med så fina vårbilder. Vårblommorna får jag nog vänta på ett tag till.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen