Sider,

onsdag den 22. marts 2017

Endelig lidt forårstemning...

 Så nåede jeg at nyde en fuldtudsprunget krokus. Det har ellers passet sådan, at når solen har været fremme, så har jeg ikke været hjemme, men idag lykkes det.Det er også ved at være sidste udkald, da al den regn, hagl og blæst har været hårdt for dem.
Vinden var lidt skarp selvom solen gjorde hvad den kunne for at sætte gang i forårs fornemmelsen. Jeg lagde ud i det dejlige lune drivhus, hvor jeg fik priklet de første frøplanter.Jeg har endnu ikke fået ryddet drivhuset for alt der har overvintret derinde, men jeg fik hurtigt indrettet mig på havebordet. Rydning og indretning af mit prikleri, står på weekendens to do liste, som allerede er lang ;)Jeg er dybt fascineret af de perfekte små planter, der inden længe står i fuld flor.
Ja de syner jo ikke af meget, lige når de er priklet. Denne helt fantastiske lyslilla duftviol, holdt mig med selskab mens jeg priklede. Jeg blev næsten helt ør i hovedet af dens skønne og intense duft.Denne hyggelige gruppe står også i drivhuset og lyser op. Ude af drivhuset igen, er der nok at give sig til. Synet af et færdigt bed er en rigtig god motivation og jeg elsker at iagttage alt det der pibler frem. Roserne fik deres første gang gødning idag, så tjek ved det.De lysgule primula er også ved at springe ud.Jeg fik øje på denne skønne lobelia Haspen Purple, som jeg glemte at grave op i efteråret. Den ser heldigvis ud til ha klaret vinteren, også selvom vi har haft en del barfrost, det er jeg rigtig glad for. Den var et nyt og meget smukt bekendtskab i haven sidste år, som jeg vil glæde mig til at gense. Måske kan jeg allerede dele den til efteråret.Endnu en af de farlige fritgående påskeklokker, sprang på mig idag da jeg var ude at handle.Men når man kan få en stor flot plante, med en del knopper for en flad 50,- er det helt ok at blive overfaldet ;)Nu står den i godt selskab med hornvioler og en julerose.Og et par hvide forglemmigej, se så er det ved at være rigtigt forår.På skiltet der sad ved planten står der Winter Angels. Det har jeg ikke set tidligere, men det passer jo perfekt. De er jo virkelig vinterens engle de smukke helleborus ,som glæder vores forårshungrende havehjerter i en blomsterfattig tid.Til sidst et par billeder af den smukke påskeklokke der står på terrassen. Nu krydser jeg fingre og håber på at de vil komme igen til næste år. Succes raten med nye påskeklokker er ikke helt så høj som jeg kunne ønske mig, men jeg krydser fingre og nyder synet af de skønne blomster imens.

Det blev nogle gode timer i haven, hvor solen var fremme en stor del af tiden. Jeg fortsatte med at klippe ned og rydde op, så selv om vejet bestemt ikke har været med os havetosser den sidste tid, bliver jeg nok færdig engang, Jeg er så heldig at ha fri i weekenden og håber at vejrudsigten holder det den lover, nemlig tørvejr så jeg kan komme ud og videre med min to do liste ;)

Mange forårshilsner herfra ;)

4 kommentarer:

 1. Ja nu bliver havetosserne helt pjattede, godt du endelig kunne tage billeder af udsprungne krokus, skønne billeder - især dine påskeklokker er jeg vild med.. Nu vil jeg også ud og tage billeder af mine krokus og alt det andet.
  Knus

  SvarSlet
 2. Du er ikke den eneste, der ikke har ryddet op i drivhuset endnu. her er det så godt nok udestuen, men bruger den jo som drivhus,...så same same :)
  Lige pr. prioriterer vi det højere at få malet plankeværket (kærestens arbejde) og forårsklargøre bedene (mit job) så jeg kan få plads til alle mine nye planter....der pt. står i udestuen.

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Ja, vejret ser lovende ud, så mon ikke du får endnu mere fra hånden i weekenden? Jeg kan se, at du har sået den gule cosmos, det har jeg også, men min spirer ikke endnu. Jeg såede de sidste i tirsdags, så der går nok lige nogle dage endnu. Jeg håber også, jeg når en masse i weekenden.

  SvarSlet
 4. Thanks for providing good information,Thanks for your sharing.

  thai porn

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen