Sider,

tirsdag den 7. marts 2017

Mens vi venter...

En ny smuk blomst er sprunget ud i min påskeklokke. Den står på terrassen, godt beskyttet imod den iskolde nordøst vind vi døjer med i disse dage.Den kan godt trække to billederKnap så heldig er påskeklokken som står nede i volden. Endnu engang er denne blomst sendt til tælling og ligger helt slået omkuld. Gad vide hvor mange gange, den kan blive ved med at rejse sig.Porcelænshyacinter mylder frem. Desværre kommer deres fine farve ikke rigtigt til deres ret i det grå vejr.Heldigvis har jeg dem flere steder i haven.
Selv om jeg ikke plejer at vise billeder, hvor motivet ikke er i focus, bliver jeg nødt til at vise skønne dansene ballerina træpæoner. Tror jeg må ned og prøve at få dem i focus imorgen, for de er da herlige.Den hvide løjtnantshjerte er heldigvis helt upåvirket af kulden.Inde er foråret også godt på vej, men de små frølinger mangler sol.


Mens jeg utålmodigt venter på forår, er det er dejligt at blive bekræftet i at det er på vej, også selvom det ikke lige føles sådan i disse dage.

Mange kolde forårshilsner herfra ;)


7 kommentarer:

 1. Ja den skønne Påskeklokke kan vi godt klare to billeder af. Jeg er godt nok spændt på hvor mange der evt. har taget for meget skade i nat...det ville være godt med noget forår nu.

  SvarSlet
 2. Ja det er da en smuk påskeklokke, den kan du roligt vise os flere billeder af.
  Du er da godt nok noget forud deroppe i Vestjylland, mine porcelænshyacinter er ikke så langt ej heller træpæonerne. I dag virker det knap så koldt her, det er stille vejr endnu, men det fryser 1.3 grader.
  God fridag (er det ikke i dag)
  Knus

  SvarSlet
 3. Hold op hvor er det langt fremme hos dig. Tror slet ikke min løjtnantshjerte kan ses endnu, men har nu heller ikke nærkigget efter den.
  Mine kejserliljer er knap 10 cm højde..så lidt sker der da...men for pokker hvor det går for langsomt. Er dødtræt af gråvejr og temperaturer omkring 0....suk.

  SvarSlet
 4. Det må jeg sige, den Påskeklokke er da bare så smuk :o) jeg elsker Poselænshyacinter. Desværre har jeg ikke ret mange men dem jeg har er også sprunget ud. Det er da helt vildt at dine træpæoner er så langt fremme og det samme med løjtnanthjerterne. Jeg er godt nok imponeret. Og hvor er det altså bare skønt at det går den rigtige vej.
  Rigtig dejlig aften til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 5. Hej Heidi.
  Påskeklokker tømmer jo alle celler for vand, når det er frost. Det er en overlevelsesmekanisme de har og det er derfor de ligger sig ned. Det kan de gøre alle de gange der nu engang kommer frost. Planten skal nok overleve.
  Dejligt som det hele spirer og gror.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 6. Hvor er det et skønt motiv med de to ballerinaer - jeg så det inden jeg læste din tekst, sådan har jeg aldrig tænkt før om træpæonernes knop.
  Det er utroligt som juleroserne bliver udfordret i denne tid, stakkels lille smukke blomst. Den på det øverste billede er bare så yndig:-)

  SvarSlet
 7. Oj vilken skillnad, redan långt gånget, och dansande ballerinor. Kan knappt hitta annat än torra vissnade blad i mina rabatter. Helleborus har jag en som blommar. Men vädret var fantastiskt igår, så det hjälpte nog. Kanske kan jag se lite vårblommor snart.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen