Sider,

søndag den 13. december 2015

Solrigt og køligt...

Selv om søndagen er afsat til forskellige praktiske gøremål og julegaveindkøb, er der jo altid tid til en lille have vandring i solskin. Det begynder at tynde ud i mine fridage før jul, så det er nu jeg skal være på forkant.

De sidste Ingrid Marie æbler er efterhånden godt medtagne. Håber de alligevel kan friste lidt silkehaler til at kigge forbi.
Opdagede disse utålmodige akeleje skud. Vintergækker pibler efterhånden frem en del steder.Det samme gør forskellige primula, desværre er blomsterne en del medtagne.


Jeg har valgt at bruge det midterste af vores højbede til vinter opbevaring af alle mine stativer lavet af rionet. Manden min klipper og former nettet, i de anviste former. Jeg er efterhånden ved at ha en god samling, som stadig vokser. Jeg plejer at gemme dem væk bag brændeskuret, men tænkte at de kunne pynte, især hvis der falder lidt sne.Der hersker lidt årstids forvirring i haven i øjeblikket. Der er masser af nyt der pibler frem, og sommerblomster der ikke giver op. En rose skyder med masser af fine nye skud. Den ukendte klematis er kommet med endnu en ny blomst.Der er faktisk flere blomster på vej.Selvom hortensiablomsterne har mistet sine farver, er de stadig dekorative i vintersolen.


Så nu er det vist tid til at komme videre i dagens opgaver.

Mange flittige hilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt solskin på en af dine få fridag, så du kunne få taget lidt billeder. Jeg var især optaget af dine rionet, jeg tror da også, jeg skal have Bent til at lave nogle flere til mig af rionet. Hvor sætter du tårnene? er det ved roserne?

  SvarSlet
 2. Det har været dejligt med en weekend med sol :-)
  Hold da helt op så mange stativer af rionet du har, skønt for dig med noget dine planter kan klatre i :-)

  SvarSlet
 3. Hej Heidi
  Dejligt solskin med klar himmel. Jeg har i dag nydt at se en stor flok småsnakkende gæs som fløj i en v hen over den fantastiske blå himmel, på vej sydpå.
  Længslen efter rionet-stativer stiger til uanede højder, når man ser på alle dine. Dejligt at have sådant et lager:)
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
 4. Hej Heidi. Det har været et par dejlige dage med solskin. Jeg kan godt lide motivet med alle dine stativer. Det bliver garanteret rigtig spændende at se på, hvis de bliver dækket med sne. Jeg håber, du har nået alle dine gøremål.

  SvarSlet
 5. Det er da helt vildt at du har en clematis i blomst, det har jeg slet ikke og ville jo normalt heller ikke have.
  Lad os håbe på lidt julesne så du kan få dækket dine rionet og tage fine billeder til os :)

  SvarSlet
 6. Godaften Heidi.Skønne billeder fra din have.Og utroligt hvad der pibler op derude.
  Og både blomst og knop i en klematis.........det er der vist ikke mange der kan præstere.
  Skønt med sådan et lager af stativer.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen