Sider,

torsdag den 31. december 2015

Godt nytår

Her fra Heidis have vil jeg gerne ønske alle et rigtigt godt og lykkebringende nytår, og tusind tak for mange skønne stunder i det forgangne år. Tak for alle jeres dejlige kommentarer, som jeg ikke altid har været lige kvik til at få svaret på ;)


Jeg er fuld af forventing til det nye og endnu helt ukendte år som venter. Jeg er sikker på det bliver et helt fantastisk have år, med masser af have succeser og gode oplevelser...Ja der er nok at se frem til, og det er jo allerede begyndt pible frem derude.

Jeg håber at alle kommer rigtigt godt ind i det nye år ;)

7 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Jeg er så glad for, at du altid vender tilbage, selvom du af og til har været længe væk. Der er nemlig mange, som helt holder op. Vi vil gerne blive ved med at se billeder fra din fine have, og jeg kunne godt tænke mig, at du kommer og ser min have. Du må lokke manden herover på fisketur :)
  Nytårsknus fra Samsø

  SvarSlet
 2. Kære Heidi.Tak for mange dejlige indlæg fra din skønne have.........dem nyder jeg altid.
  Og ser da også frem til mange dejlige timer i vores haver i´i2016.
  Rigtig god nytår til dig og familien Knus Jette

  SvarSlet
 3. Godt Nytår til dig også. På havegensyn i 2016

  SvarSlet
 4. Godt nytår, Heidi.
  Vi ses til et nyt og fantastisk have år i 2016.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 5. Ett riktigt Gott Nytt År till dig.
  Marika

  SvarSlet
 6. Hej Heidi. Også et rigtig godt nytår til dig og tak for det gamle. Også tak for alle dine gode kommentarer og spændende indlæg her. Jeg håber 2016 bliver et rigtig spændende haveår og jeg glæder mig til at dele det her i haveblogland, som er så inspirerende og positiv.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen