Sider,

søndag den 27. juli 2014

Tordenbyger og spam

Gæt hvad der er mest velkommen i disse dage.... Ja det er desværre ikke regn, jeg bliver bombarderet mest med, men spam i lange baner. Jeg har altid fået lidt spam, men de sidste uger er det gået helt amok. Så nu har jeg, sat ordbekræftigelse på, for at se om det kan stoppe noget at al den spam, der fylder min indbakke dagligt. Jeg er helt klar over, at det besværliggør det at lægge en kommentar, men det er heldigvis kun tal man skal skrive nu ;).

Ballonblomster sammen med selvsået oregano, meget smukt match syntes jeg.I dag har vi fået et par heftige tordenbyger, men desværre varede de alt for kort og gjorde ingen gavn.I al ubemærkethed, har Twice in a blue Moon kommet med en enkelt blomst. Som alle andre blomster er den sprunget utroligt hurtigt ud, og afblomstrer sikkert også alt for hurtigt igen.Det er nok stadig min yndligs rose.I tøsebedet er der bestemt ikke meget at råbe hurra for i disse tørre tider. Denne smukke salvie, gør dog hvad den kan, for at bedet skal se lidt frodigt og friskt ud.Klokkerankeblomster igen igen, men jeg kan altså ikke rigtigt stå for disse skønne blomster.

Det er ikke kun mig, der syntes at liatirs er fin og lokkende, når den starter med at springe ud.
Jeg sidder her kl 1:45 med alle døre og vinduer åbne, og laver dette indlæg. Ude er der stadig 22 grader og oppe i soveværelset, tør jeg slet ikke gætte på hvor varmt der stadig er. Nu satser jeg bare på at alle de mm de lover her imorgen, vil køle huset lidt af så man igen kan få en god nattesøvn.

Mange nattehilsner herfra ;)

6 kommentarer:

 1. Kender det kun alt for godt. Fik også en lille hurtig tordenbyge i går, men der skal meget mere til. Alt afblomstrer for hurtigt. Nu har de lovet tordenbyger igen i dag, så måske kommer der lidt mere vand. Elsker din klokkeranke, og liatris har jeg også og den er meget omsværmet.

  SvarSlet
 2. Klokkeranker er så fine, og bestemt nogen af de blomster jeg vil så igen, når jeg engang får et drivhus :-)
  Jeg troede kun, det var hos mig, det væltede ind med spam mail for tiden, men du er åbenbart også udsat for det :-(
  Jeg har også valgt at sætte ordbekræftigelse på, selvom det er lidt træls, det er skal være nødvendigt.

  SvarSlet
 3. Jeg nyder dine fine klokkeranker, mens jeg venter på, at vores skal springe ud, men det varer noget endnu.
  På gmail, når man åbner en mail, finder man under "mere" en mulighed, som ca. siger "filtrer meddelelser som denne". Den mener jeg har fjernet min spam.

  SvarSlet
  Svar
  1. De fleste mail bliver også sorteret fra, men det er alligevel voldsomt, når der bliver frasorteret flere hundrede i løbet af få dage.

   Slet
 4. Hej Heidi.Det er godt nok irriterende med alle de spam...............her er der også en del hver dag.Men jeg går ind og sletter den hver dag.Smuk rose du viser.............har købt en med samme farve...........men har ikke noget navn.
  Salvie har jeg i tre farver..............skøn plante.
  Både din klokkeranke og liatris er dejlige blomster.
  Og varmen kan vi vist ikke gøre meget ved.Vi har en lille ventilator på brændeovnen...............og alle døre åbnet.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Regn og klokkerankeblomster - hvor er du heldig :) det blev så ikke til så meget regn som ønsket, men mere end jeg fik. Hvis jeg får en blomst i mine klokkeranker er jeg heldig. Jeg får også meget spam, rigtig meget, men jeg sletter bare, for jeg har anonyme som kommenterer. Det mest irriterende er, at man ikke kan sætte flueben i underret mig, det er træls, så er der jo ingen der får læst vores svar.
  Håber på regn til os alle.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen