Sider,

søndag den 27. oktober 2013

Det regner og rusker.....

Sidste dag i efterårsferien og hele dagen har det rigtigt været indevejr. Regnen har pisket mod ruderne og brændeovnen buldrer og sender den skønneste varme ud i stuerne. Der har da heldigvis også været nogle gode dage i ugens løb, så jeg har da fået lavet lidt ude, men helt klar til vinter er jeg ikke endnu.

Heldigvis kom der dog et kortvarig ophold i regnen midt på eftermiddagen. Det måtte da straks udnyttes til at få handlet lidt i tørvejr og kigget til min New Dawn og Burgundy Ice rose, som jeg vidste stod med enkelte blomster. 


Nu er det igen skyet til, og regnen pisker atter på ruderne. Jeg vil gå i kælderen og finde et par glas til at plante sæsonens første hvide hyacinter i.
Dem vil jeg så nyde udviklingen af her i varmen resten af dagen, og håbe at de vil hjælpe mig til at komme i rette stemning til i morgen hvor julen starter på arbejde.

Mange, det er nu bedst indefor idag, hilsner ;o)

4 kommentarer:

 1. Vi havde ok vejr i formiddags, men nu pisker regnen også ned her, og det blæser godt. Men ild i brændeovnen mangler jeg, jeg tror min fyrmester strejker, men mon ikke han tænder op i aften, der er 22 grader, så jeg kan nok ikke forlange mere ;)
  Du har stadig smukke roser, god arbejdslyst med julen.

  SvarSlet
 2. Så har jeg været heldig. Jeg har fået ordnet et masse i haven i dag. Fået tømt krukker med dahlia'er og lagt i kasse til næste år. Regnen startede om eftermiddagen ved 16:00-tiden, så var det kaffe-og indetid!
  Men hvis du kunne se min glorie nu.....ville du blive blændet. For så meget fik jeg ordnet i dag!
  Jeg elsker dine collager, og dem kan jeg ikke selv lave. Måske jeg kunne, men det vil tage mig dage. Det må blive et vinterprojekt at lære mig selv!

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Ja, i går var det indendørsvejr, her regnede det hele dagen. I dag kommer stormen så, så her står den på rengøring i dag (Jeg har nemlig en hel uges ferie). Jeg har mange praktiske planer jeg skal i løbet af ugen, så jeg håber vejret bliver lidt bedre om et par dage.

  SvarSlet
 4. Hej Heidi.Ja! nu kommer stormen over os......håber ikke i bliver for hårdt ramt over hos jer.
  Vi har været ude og fjernet alt der kan blæse omkuld.
  Dejligt at du trods vejret fik ordnet nogle af alt det man altid skal have i orden inden vinteren sætter ind.
  Og nu begynder din travle tid med alle juleblomsterne.........håber du viser lidt ,så vi kan blive inspireret.
  Dejligt med de sidste roser......det er nok slut efter stormen God storm dag knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen