Sider,

søndag den 26. februar 2012

Så gik starten.Jeg havde en klar aftale med mig selv. Der skulle ikke såes frø her, før vi kom til marts måned.  Men det krævede kun en arbejds lørdag med stærk blæst og gråvejr, at overbevise mig selv om, at nu var det tid.
Det ville helt sikkert være for koldt og blæsende til havearbejde ;o), og første marts falder på en arbejdsdag, så jeg var jo næsten tvunget til at starte  idag, efter fyraften. Ja ja når det nu ikke kunne være anderledes.De hyggelige forberedelser med klargøring af bakker, og finde de frø der for lov at starte først. Så er det lige  før startskudet lyder  Første bakke klar, det er dejligt ;o)Så lidt vita vrap ,og så en tur i vindueskarmen, deres nye hjem for de næste uger.Nogle frø var så heldige at blive kræset lidt ekstra for .De fik lov at starte i tørvepotter, en lidt dyrere løsning, men som regel med fremragende resultaterSå kan jeg kun sige , kom lys kom sol kom varme, nu er der kun at vente på de små mirakler. ;o)Har lige tjekket DMI, og her ser det ud som have vejr imorgen, uden alt for meget blæst og med masser af sol. Jeg ønsker jer alle en rigtig god søndag , med forhåbentlig mange gode timer i haven. ;o)
12 kommentarer:

 1. Det må være synkronsåning- jeg startede også igår, lørdag. Dejlige fotos - som sædvanligt!God søndag også til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror vi er mange, der er ikke kan vente længere ;o)

   Slet
 2. Hej Heidi
  Det ser sørme godt ud, sikken masse fine blomster du ender op med.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Åh ja - er såmænd også selv tyvstartet med såningen. Det ER så hyggeligt at nusse med. Og ja, det tegner til at blive en herlig havedag :-)

  SvarSlet
 4. Det ser sørme godt ud. Jeg kan godt forstå, at du ikke kunne vente. Så mange forskellige - du må have god plads vindueskarmene :-)
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej slet ikke, jeg inddrager en vindueskarm, og et strygebræt, de alu bakker jeg bruger er ikke så store. ;o)

   Slet
 5. Hvor har du været flittig. Jeg tror også snart startskuddet lyder her på matriklen - om ikke andet så for stauder og tomater.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er godt klar over at det er lidt tidligt endnu, men kunne ikke vente ;o)

   Slet
 6. Sådan en dag som idag er det svært at sige nej til noget som helst :o)
  Held og lykke med alle frølingerne...

  Ha en go aften...

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen