Sider,

torsdag den 16. februar 2012

Frøkurven


På en lille hyggetur, kom jeg forbi Bilka og måtte da lige kigge ind. Skulle ikke noget bestemt, men fandt den sødeste søgræskurv, som ville passe perfekt til opbevaring af frøposer, og til 20 kr. var det da ok. Da jeg kom til haveafdelingen blev jeg mødt af Claus Dalby, (dog kun i papudgave)  ;o) men det skulle da lige tjekkes ud, og vupti så var der hoppet 2 ps. lathyrus op i kurven - Janet Scott og Flora Norton.Jeg hastede hurtigt videre, da jeg først lige skal ha et lidt større overblik over hvad jeg har købt af frø inden jeg shopper løs. Men så fandt jeg disse skønne glasklokker også kun til 20,- pr. stk., og fluks hoppede også 2 stk. af dem op i min nye kurv.Senere da jeg tømte postkassen var der, ikke ét, men to dejlige breve til mig, det første var fra Fauer Flora.
Selv om jeg kun havde bestilt fire slags frø hos hende, havde hun lagt en ekstra frøpose med, det kalder jeg fin service, og at frøene oven i købet ligger i de fineste frøposer med fin vejledning er super.Det andet brev var fra Kerne Liv. Der var der også  lagt en lille overraskelse ved, plantepinde og en lille pose guf. Det er bare så hyggeligt. ;o)  .
Så mangler jeg vist kun at modtage de frø, som jeg har købt ved Suttons.  
Der er da heldigvis, plads i min nye kurv til det hele endnu.  Nu mangler jeg bare så-og-prikle muld ( skal nok ikke op i kurven) og lidt tålmodighed, så er jeg klar til såning.


 Varme hilsner herfra ;o)

13 kommentarer:

 1. Sikke dejlige indkøb, du har gjort dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også selv, vældig tilfreds ;o)

   Slet
 2. Sikke skønne indkøb, de der glasklokker kunne jeg faktisk også godt bruge nogle stykker af. Det er dejligt at have samling på det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og jeg har allerede fortrudt, at jeg ikke lige købte nogle flere glasklokker, ;o)

   Slet
 3. Skønne indkøb, glasklokkerne kan også friste mig til den pris. Også flotte frøposer fra Fauerflora.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid dejlig at finde et godt tilbud ;o)

   Slet
 4. Årh det ser rigtig godt ud. Det er en dejlig fornemmelse, og øger forventningens glæde, når man sådan kan gå og arrangere sine frø og remedier på den smukkeste måde. Held og lykke med såningen, når du når dertil. Jeg ka' snart heller ikke vente længere - tænker at tyvstarte med de første her i weekenden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak, og også held og lykke med din såning ;o)

   Slet
 5. Jeg er ret vild med dine indkøb. Glasklokker til den pris kunne også let være hoppet op i min kurv ;-)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige ting du har snoldet i dag. Jeg var også lige ved at køre forbi Bilka i dag, men gad så ikke alligevel. Det kan jeg da godt fortryde nu. Gud ved om de stadig har glasklokkerne i morgen? Det må prøves!

  SvarSlet
  Svar
  1. håber at de er blevet fordelt, til alle butikker, disse er jo købt i Holstebro ;o) held og lykke

   Slet
 7. Det var da, den rene gaveshop idag. Til den pris ville glaskokkerne også have endt i min kurv ;-)
  Smukke lathyrus :-))

  SvarSlet
 8. Smukke og dejlige ting og flotte frøposer :) Det bliver da sjovt at komme i gang med at så.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen