Sider,

onsdag den 1. februar 2012

Fodspor i sneen


Pragtfuldt vejr på en fridag.  Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og  kun lidt vind idag, så det indbød til en lille have runde. Men det er godt nok koldt til fingrene at gå og fotografere, har endnu ikke lært at gøre det med handsker på, men bliver dette ved, så skal det da overvejes.De fodspor vi har i haven er vist mest fra naboernes katte og så vores egne vinter støvler.


Så kan man tydeligt se at det er et koldt drivhus vi har. Ingen varme der.Isblomster på døren til drivhuset


Istapper i solen.
Inde i drivhuset ser det ret sørgeligt ud, da jeg vist aldrig, rigtigt fik ryddet op inden vinter, men rosenslynger og passionsblomst holder fortsat ud.


Det virker som sneen er faldet en del sammen her, da disse løgvækster ikke var at se sidst jeg var ude.Se hvad vi kan, små skud oppe for at nyde solens stråler. En dybfrossen høne, ja ordet får her en ny betydningFortsat god dag til alle, med mange solskins hilsner herfra.


7 kommentarer:

 1. Tak for de smukke vinterbilleder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, det var jo også så smukt derude idag.

   Slet
 2. Ja hvis kulden fortsætter, lærer vi alle nok at bruge handskerne, når vi skal fotografere. Solen har nok tøet sneen rundt om løgblomsterne, sådan ser det også ud hos mig. Jeg er imponeret over dine rosenslynger og passionsblomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror også solen har været på spil. :o)

   Slet
 3. Dejlige billeder her og af hyacinten. Hvor er det nogle søde høns :-)

  SvarSlet
 4. Pragtfulde vinterbilleder. Jeg kan næsten mærke kulden.
  Bedste hilsener
  Nina

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen