Sider,

søndag den 29. december 2019

Haven sidst i december...

Julteravlheden, med alt for meget arbejde, overarbejde og en influenza der også skulle passes er heldigvis over for i år. 2 juledag var jeg ovenikøbet så heldig at solen skinnede, så inden julefrokosten skulle på bordet, nåede jeg en haverunde med kameraet.  


Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har kunne gå tur i haven med solen som følgesved.Jeg blev noget overrasket over alt der pibler frem derude, her er vintergækker på vej.TulipanerMåske scilla.Carl Nielsen er ret optimistisk.Knopperne kommer sikkert ikke videre, men bare synet af dem sætter gang i forventnings glæden :)New Dawn
Chopin.De første påskeklokker er på vej.Stinkende nyserod.Julerose der kom lige til tiden.Hvide primula er ved at vågne op.Clematis Green passion satser og har sat gang i fine nye skud.Kan ikke lige huske navet.De sidste Ingrid Marie, skaber lidt julestemning på det nøgne æbletræ.
 På terrassen blomster den hvide klokkeranke videre..
Kamelia står med lækre knopper. Jeg er dog lidt i tvivl, om jeg skal flytte krukken ned i drivhuset, eller om den kan klare det, hvis det bliver rigtigt vinter ???.
Den dobbelt hvide margurit holder også fortsat skansen, lidt fjollet med sommerblomster og julelys.Om aftenen ser det dog lidt mere julet ud.Årets mest personlige gave er denne træskive, som min datters veninde fra england har lavet til mig :). 
Er den ikke sej. Desværre gengiver billedet ikke helt, hvor fint den er lavet.Ovenpå det smukke blomster maleri er skiven dækket af et tykt lag flydene harpiks og den er lige som et spejl at røre ved. Den er jeg godt nok glad for Cate. Du og Jesper, skal være så velkomne til at genbesøge haven og os til sommer :)Jeg håber at alle er kommet godt igennem julen, med alt hvad den bringer :)

Her er hverdagen atter igang, og nytårs travlheden er så småt startet. Men før vi ved af det, er vi startet på et nyt og helt friskt have år :)

Mange noget sene julehilsner herfra :)

5 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Det ser fint ud, der er allerede godt gang i haven, det kan godt bekymre, men vi kan ikke gøre noget ved det. Flot skilt du har fået, det kan jeg godt forstå, at du er glad for.
  Jeg er i tvivl om din camelia, den kan risikere at tabe knopperne uanset hvad, for det er ikke så nemt at flytte med den. Jeg har prøvet for nogle år siden, da faldt knopperne af. På den anden side set kan blomsterne blive grimme af frost og sol, det gør mine, som blomstrer i april ude i bedet. Dog ikke den der blomstrer nu, den står så flot. Det kan du se i mit nytårsindlæg, der bliver udgivet nytårsaften.
  Knus og godt nytår :)

  SvarSlet
 2. Härligt med så många höst- eller till och med vårtecken som du visar. Jag hoppas vi får den sol till veckan som väderrapporterna säger. Solen skiner ute nu och idag ska jag fota mina julrosor :)

  Gott Nytt År! Carina

  SvarSlet
 3. Hej Heidi, håber du har haft en dejlig jul og haft ro og fred også.
  Godt nytår - vi blogges ved.

  SvarSlet
 4. Hvor er din træskive bare flot :) Tillykke med den.

  Godt nytår - må 2020 blive et fantastisk haveår med tilpas mængder væde fra oven :)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen