Sider,

søndag den 18. juni 2017

Sommer og sol.....

Sikke en solrig og helt fantastisk søndag. Allerede fra morgenstunden rundende vi 20 grader og temperaturen har kun været stigende siden da. Lidt fik jeg da lavet først på dagen, men må indrømme at det meste af dagen er gået med hygge og dase og bare nyde nuet :).

Twice in a blue Moon er sprunget ud. Jeg er helt pjattet med deres skønne farve og helt fortryllende duft. Det er heldigt for jeg har 3 af dem :)De er nabo til Odyssey og passer perfekt sammen.
Jacques Cartier i aftes.Lige nu.Jeg venter spændt på at Minerva, en ny rose jeg købte i foråret, springer ud.Den er fyldt med knopper og trives godt i den store spand på terrassen.


Charlie´s White er umulig at komme udenom i disse dage.Den gør sig rigtigt godt sammen med lupiner og rosen knopper. Jakobsstige har fået selskab af violfrøstjerne delavayi album og hvide alium.Jasminen står stadig i fuld flor.Her er endnu en, den står i bunden af haven bag drivhuset.I bedet under hersker der totalt frodighed og kaos i øjeblikket, men hvor er det skønt.Det kan man da kun blive glad af at kigge på.Til sidst til noget helt andet og afkølende. Vores datter er hjemme på weekend, efter hun næsten lige er kommet hjem fra 3 ugers hårdt filmarbejde i Grønland. Heldigvis blev der tid til en sejltur, hvor de var så heldige at se pukkelhvaler, som jeg lige ville dele med jer her i varmen :)Jeg håber i nyder det gode vejr og passer godt på jer selv i varmen :)

Mange varme søndagshilsner herfra :)

8 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Sikken en afslutning, det kølede da lidt :) for varmt er det godt nok, men det må vi ikke klage over (endnu) Min Twice in a Blue Moon blomstrer ikke endnu, men det gør derimod Minerva, sådan en forskel. Mine jasminer er lige begyndt at blomstre og dine er i fuldt flor, sådan er der så meget forskel i vores lille land.
  Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja selv om jeg ikke selv har taget billedet, syntes jeg det passede fint på den varme dag.
   Jeg kan godt huske fra sidste år at både Twice in a Blue Moon og jasminen, var tidligt på færde her, men til gengæld er du foran med så meget andet :).
   Knus

   Slet
 2. Hej Heidi.Smukt billede du slutter af med.Spændende med sådan en tir for datteren.Og sikke da nogle flotte jasmin du viser.
  Og det samme gør jeg.Men min tog jo lidt skade efter sneene forrige vinter.Men synes den er kommet fint igen
  Og alle mine roser og silkepæoner blomstre så fint lige nu.
  Smukt billede med de hvide blomster.
  Rigtig dejlig aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja et lidt usædvanligt billede på en haveblog, men jeg kunne ikke stå for motivet.
   Det var en vild tur for datteren og heldigvis havde hun taget masser af billeder, som hun heldigvis gerne vil dele med os :)
   Det er en daglig fryd og glæde at færdes blandt alle havens skønne planter :)

   Slet
 3. Hej Heidi!
  Så fint i din trädgård underbar Pion och vackra rosor. Det har kommit riktigt långt hos dig, får nog vänta lite till på att både rosor och pioner slår ut.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Så er det godt du kan nyde de skønne blomster her, indtil dine egne springer ud :)

   Slet
 4. Hej Heidi

  Den måde du kombinerer planterne på er jeg så helt vild med og tro mig, jeg lærer så meget om sammensætninger når jeg ser dine billeder :o) alt er så lækkert og der er ro i dine billeder, man kan næsten mærke ud gennem skærmen hvor dejligt der er.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Jeg sidder da næsten og rødmer over al din ros :). Jeg er også selv rigtig glad for sammensætningen i det hvide bed, især nu hvor mit nye kamera kan fotografere hvide blomster :)
   Knus

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen