Sider,

lørdag den 6. maj 2017

Bare kigge ikke købe.....bare kigge ikke købe ....

Er det mantra, der har kørt næsten nonstop i mit hoved de sidste dage. Hvorfor kan du se om lidt, men først skal vi lige nyde et par morgenbilleder fra en helt fantastisk vindstille dag hvor temperaturen næsten sneg sig op på 20 grader....Yes så lykkes det endeligt for den skønne majstemning, at slå igennem.

Klematis Alpina.Udsigten fra vores badeværelse, hvor fjorden lå blik og helt venlig idag.Selvfølgelig var det et plantemarked der havde frembragt mit mantra, men det havde du jo nok gættet ;). Struer Havekreds afholder hvert år kæmpe plantemarked på Gimsinghoved. Det er noget der kan lokke enhver havegal fra nær og fjern afsted med kurve og penge på lommen. Jeg har efterhånden ikke plads til mere i min lille have, men selvfølgelig skal man da bakke op om det gode initiativ. Markedet har 25 års jubilæum i år og tiltrækker rigtigt mange sælgere, både de store kommercielle og private samlere hvor man kan gøre en god handel.Der var rigtigt mange besøgende og mange steder kunne man næsten ikke komme frem til boderne. Nå det betød jo ikke noget for mig, jeg skulle jo bare kigge og ikke købe.Hvordan mit mantra virkede.....tja lidt kom der jo med hjem. Det lille bed med vinbaljen, mangler heldigvis planter og faktisk lykkes det mig næsten kun at købe til det bed. Jeg købte følgende : to småbladede hosta, gul sankthansurt, hvid lærkespore, Geranium nodosom silverwood, kinesisk engblomme, rosa løvehale og en fin lille muskat duft pelargonie til drivhuset. Alt i alt virkede mit mantra godt, for jeg modstod alle de skønne trillium, pæoner og alle andre skønne planter, som altid plejer at drage mig ;)De første blomster i den lille magnolie Henry Kern begynder at springe ud.Lilla kobjælde med masser af blomster. Ellers er dagen blevet brugt på at nyde og suge alle havens indtryk ind, uden at foretage mig et døjt...skønt :).Jeg havde lige overskud til at samle denne skønne buket tulipaner. Klik på billedet og nyd buketten :)Søndag ser også ud til at blive en smuk dag, så det er jo slet ikke til at få armene ned i ren begejstring over at det smukke vejr har ramt os i en weekend. Heldigvis er vejrguderne kommet på andre tanker og har afblæst nattefrosten, som blev varslet for nogle dage siden ;)

Mange afslappende hilsner herfra :)

3 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  ja i dag kan vi ikke klage over vejret, det har været og er fantastisk. Jeg skal vist til at sige dit mantra, jeg skal på plantemarked i morgen og hen og besøge Rita i Blomsterstøsens have. Nå men jeg har nu også nogle bede, der er lidt tomme, så lidt må jeg godt købe :)
  Sådan den dejlig solskinsdag giver skønne billeder - også over fjorden.
  Knus

  SvarSlet
 2. Det ser ut som et flott hagemarked! Nydelige bilder fra hagen din også.

  SvarSlet
 3. Vi var også en tur i Struer (omkring klokken 10), og det er helt umuligt at komme derfra uden masser af potter i poserne. Og så var det hyggeligt som dig at komme hjem og glæde sig over alt det, der blomstrer i haven lige nu.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen