Sider,

søndag den 15. januar 2017

Øjebliksbilleder

På denne smukke solrige og kolde søndag, som i dagens anledning er blevet pyntet med et fint hvidt drys, var det oplagt at iklæde sig det varme tøj og ellers bare komme ud for at nyde det smukke syn.

Majsstubbene er så fine i solen.En hel anden slags stub, som jeg endelig fik en ide med idag.Hortensia skelet.Miss Bateman  er vågnet op.
Det samme er den ene af to Duchess of Edinburgh jeg købte sidste år. Den anden se stadig lige død ud.Volden ligger kold hen, men nyserod og juleroser er ved at vågne op.


Hedera Erecta godt støttet af et stativ, måske vil lidt gødning gøre den godt til foråret.

Overalt pibler skønne vintergækker frem.Kulde i den blege vintersol.Barske vilkår for den glemte altankasse med jordbærplanter, der plejer at overvintre i drivhuset.Fuglene rydder stadig fint op i nedfaldsæbler.Det fine drys kan med lidt god vilje kaldes sne, men smukt det er det.


Det var rigtigt dejligt at komme ud og få frisk luft i næse og lunger, der poppede også flere gode ideer op, til små projekter for den kommende sæson. Nu skal de bare tænkes godt igennem og forlægges manden min, heldigvis han næsten altid positiv for mine små indfald og stiller gerne op og hjælper med det grove.

Mange solrige hilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. Ja det har været en solrig vinterdag, men hvor jeg dog glæder mig til, at forårets komme. Det er dog skønt at se, at det så småt begynder at røre på sig derude.

  SvarSlet
 2. Dejligt med lidt forårstegn...der er liv der ude. Her er de godt nok svære at finde med det tykke lag sne der er kommet her.

  SvarSlet
 3. Du må kigge ind til Rita og se hvor smukke hendes billeder er, hun har fået sne, meget sne. Vi andre må nøjes med mindre, til gengæld har du fået gode idéer, det er heller ikke værst. Vi andre kan glæde os til at høre om dem. Mine clematis er også begyndt at skyde, herligt.
  Knus

  SvarSlet
 4. Det har virkelig været en dejlig søndag med sol og stille vejr - dine billeder bærer præg af det samme.
  Hvor er det skønt når vores mænd er med på vores ideer :)

  SvarSlet
 5. Hej. Ja, det har været så godt et vejr i dag. Man ser det også tydeligt på dine billeder. Spændende hvad dine projekter skal handle om! Det glæder jeg mig til at følge med i. Godt at din mand vil hjælpe med det grove.

  SvarSlet
 6. Liebe Heidi!
  Deine Winterbilder sind so plastisch, dass man die Kälte förmlich spüren kann!!!
  Aber die Schneeglöckchen schieben trotzdem ihre kleinen Spitzen aus der Erde...wundervoll!!!
  Alles Liebe
  Heidi

  SvarSlet
 7. Det er sjovt med den der Duchess of Edinburgh. Jeg købte også to og det første år troede jeg faktisk den ene af dem døde, for der skete godt nok ikke ret meget. Det gjorde der med den anden...men så her i anden sæson (2016) så var der sørme også kommet liv i nummer to. Den var ikke lige så kraftig som nr. 1, men den blomstrede da, så bare væbn dig med tålmodighed.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen