Sider,

onsdag den 25. november 2015

En smuk start...


Dagen startede så fint med masser af sol og blå himmel. Det var skønt at være ud og nyde det gode vejr.

De sidste Ingrid Marie æbler hænger stadig på træet og fuglene har fundet dem.På et andet træ hænger kun et enkelt æble tilbage.Der kommer fortsat nye blomster i solhattene, her er det green jewel og orange skipper.


New Dawn har også nye knopper på vej.For noget tid siden, bragte jeg disse store kasser til huse. Det var nogle som vi havde fået mos i på arbejde, og istedet for at de skulle ende deres dage i containeren, kunne jeg helt sikkert bruge dem til noget. Efter nogen tid i tænkeboks kom ideen, den ene blev vendt med bagsiden ud og dekoreret med pigeon æbler. Først havde jeg bundet dem op med ståltråd, men syntes det blev hyggeligere med snor. Den anden blev bundet med nobilisgran indvendig i kassen.Jeg er godt tilfreds med resultatet, det var blevet så tomt ved stakittet efter sommerblomsterne var blevet fjernet.Den store zinkbeholder er fyldt med nobilisgran og alle mine vaskede grene. De to fine zinkhjerter, var jeg så heldig at vinde i HAVEFOLKET´S julekalender for nogle år siden.Den sidste kasse blev lagt over en træstub og baljer og fungerer som nu som et lille bord. Dekoreret med gran æbler og betonæbleskiver, ser det ret hyggeligt ud.
Denne skønne træpakke, har min hr. fader lavet for år tilbage.Sådan tager den sig ud uden mosbånd. Det er fire klodser samlet på en anden klods, måske er de limet sammen da der ikke er nogen synlige spor af skruer.
Det færdig resultat, lidt julet med æbler og fugleneg.Blomstene på den store hortensia har nu næsten mistet al sin farve.Ved foden af den gamle klatrehortensia, ligger masser af bladguld til bedene.De franske anemoner er så småt begyndt at kigge frem. Clarie Austin med endnu en ny blomst. Desværre blev mine planer om at ordne terrassen afbrud af regnvejr ;(.  Så nu satser jeg på tørvejr i weekenden så jeg kan få pyntet lidt op og fjernet de sidste sommerblomster.

Mange regnvejrs hilsner herfra ;)

3 kommentarer:

 1. Dejligt med blå himmel fra morgenstunden, hos os kom det først over middag.
  Flot pyntning du har lavet - især trækasserne er flotte, men det er det andet nu også.

  SvarSlet
 2. Godmorgen Heidi.Heldige dig med billeder i solskin.Og stadig blomster i haven................her er ikke en eneste at få øje på efter al den sne vi fik.
  God ide med at udnytte kasserne til dekorative ting..........det ser bar rigtig godt ud.
  Og fint med al zinken og gran op af stakittet.
  Også en flot træpakke fra din far.
  God dag i det jyske Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Hvor er det flot, det som du har anrettet. Det er en god måde at bruge kasserne på. Det ser meget vinter-julet ud. Jeg kan også godt lide kombinationen med zink og gran. De klæder hinanden. Sjov idé med træpakken. Den har du nok meget glæde af:) I dag har solen skinnet fra en skyfri himmel her hos os, så jeg har været ude i nogle timer i dag. Der var også helt vindstille.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen