Sider,

tirsdag den 8. september 2015

Blå september tirsdag af bedste slags...

Det er ikke kun de store mængder af sommerfugle der danser fornøjet rundt i disse dage. Dette skønne varme solskinsvejr med blå himmel, kan helt sikkert få enhver glad havetosse i dansestemning. Det kan slet ikke gå hurtigt nok med at kommer hjem fra arbejde og ud for at nyde haven, solen og nuet.

Endelig var sommerfuglene også med på at lidt sjovt, de havde så travlt med at danse og feste at de næsten var ligeglade med mig ;)
Overalt var der store grupper af sommerfuglene, perfekte mod den smukke september himmel.
Det var især sommerfuglene i mine kæmpeverbena, der var lette at snige sig ind på.Er ikke så skrap til det med navnene, så det holder jeg mig lige fra. Blue Angel med de sidste blomster. Den har været super flittig og blomstret rigtig længe. En god gammel stabil plante her i haven. Hov en mere.Så har vi vist set kæmpeverbena nok. The President har masser af nye blomster. Desværre sidder de ret højt, men undersiden af blomsterne er også fine.Men når man er i dansestemning så er det jo bare...op på tå med strakte arme.... og håbe på det bedste.Der var også masser af sommerfugle i sommerfuglebuskene, men de var ikke helt så samarbejdsvillige. Dette indlæg for at hylde det usandsynlig smukke blå efterårsvejr, som vi nyder godt af i disse dage. At sommerfugle i hobetal så også har valgt at vise sig frem, er da den fineste ekstrabonus man kan få ;)

Mange smådansende hilsner herfra ;)

13 kommentarer:

 1. Fedt indlæg - masser af sol - masser af sommerfugle - hvor er det bare nogle skønne dage lige nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Ja man kan jo kun blive inspireret og glad i dette smukke vejr ;)

   Slet
 2. Septemberhimlen er bestemt også en hyldest værd. Sjovt nok har jeg også nydt haven, mere end jeg har ydet noget, og det selvom jeg ikke har været på arbejde. Dine klematis er så fine set i modlys.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Vi må hylde disse skønne dage og især nyde dem inden de er slut.
   Ja jeg syntes de blå klematis passede så fint sammen den blå himmel ;)

   Slet
 3. Godaften Heidi.Skønne september billeder du viser.Sikke en blå himmel...........,og alle de smukke sommerfugle gør det jo endnu bedre.
  Synes det er svært at fange de små vingede.
  Jeg nyder alle min morgener med det smukke lys.Det var der slet ikke da vi var i Nice sidste uge.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja er det ikke en fantastisk himmel vi nyder godt af i øjeblikket. Jeg syntes heller ikke det er let at fange sommerfuglene, men i går lykkes det ;)

   Slet
 4. Smukke billeder af både himlen og sommerfuglene, ja det er det helt rigtige septembervejr, så selvfølgelig må vi danse. Men i modsætning til de andre har jeg knoklet i dag - mere end jeg har nydt, det har der ikke været tid til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak for ros af billeder ;). Med så fint vejr er det jo næsten ikke til at styre sin klikfinger, så der kommer mange billeder i kassen i disse dage.
   Åhh nej... bare du ikke har knoklet så meget igår, at du slet ikke kan danse idag ;)

   Slet
 5. Kære Heidi Det er i sandhed skønne billeder du viser. Det er dejligt, at der er så mange sommerfugle, de er ikke til at undvære. Fantastisk farve på din klematis ;-). Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Med så smukke kulisser er det jo let at indfange skønne billeder. Ja det er så skønt med de mange sommerfugle nyder hver og en ;)

   Slet
 6. Hej Heidi. Det var et herligt indlæg. Sommerfuglene er flotte og det er da rart at de stadig er i haven. Jeg må gå til en lille bekendelse og indrømme, at jeg er lidt bange for dem, når de kommer inden for. Dér hører de ikke hjemme og jeg kan næsten ikke holde det ud, hvis jeg ikke får dem ud i en fart! Men i haven er de flotte.

  SvarSlet
 7. Hej Heidi
  Hold op nogle fine billeder du har fået af sommerfuglene op mod den blå septembers himmel - mener det er Dagpåfugleøje og Admiral du har fanget !
  Hvor er den også flot din Blue Angel, troede først det var en Huldine.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 8. Sommerfuglene giver i den grad enhver have et ekstra løft :-) Her i haven er vi også beriget med mange sommerfugle specielt i kæmpe verbenaerne, som virker som magneter på sommerfuglene.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen