Sider,

søndag den 17. maj 2015

Skru nu lidt op for pokker....

Skal der ikke snart skrues lidt op for varmen. Maj har desværre ikke kastet så mange af de milde dage af sig endnu, som jeg havde håbet på. Det er som vejret har låst sig fast på 10 - 12 grader, hård blæst og regn. Heldigvis skinner solen lidt en gang i mellem, men det er bestemt ikke det skønne maj vejr som jeg går og drømmer om.

Det første af vores gamle æbletræer står i fuld flor, billedet er taget for et par dage siden, idag ligger de fleste kronblade på græsplænen, men vi har stadig de sidste to træer der står fyldt med knopper til gode.Det kølige vejr bevirker til gengæld at tulipanerne blomster ekstra længe, og det er jo ikke så ringe endda...Narcis Calgary er også sprunget ud. Den er helt fantastisk med store fyldte hoveder.Hovederne er tunge og al den hårde blæst, gør det ikke let for de tynde stilke at holde dem oppe, så mange er desværre væltet helt omkuld.

Selvom varmen lader vente på sig, er alt i haven grønt og frodigt. Det varer ikke længe nu, inden de forskellige alium springer ud.Det lille paradisæbletræ er også sprunget ud med de smukkeste blomster.Jeg er så stille begyndt at plante alle mine frøplanter ud, da drivhuset efterhånden bugner af store planter, men det er altså barskt for dem at komme ud i dette vejr.

Mange kolde og blæsende søndags hilsner herfra ;)

8 kommentarer:

 1. Godaften Heidi.Jeg er også godt træt af vejret lige nu........................for har det også stormet hele dagen.Og med regnbyger ind imellem.
  Jeg viser også de smukke æbleblomster i dag................de er bare ikke til at stå for.
  Og her er det min store japanske kirsebær der "sner".
  Synes også at mit store tulipanbed har holdt rigtig længe.
  Det bliver bare så flot når alle vores alium blomstre.
  Jeg har ikke rigtig turde sætte mine små forårsblomster ud i haven endnu.......................men snart skal de bare ud.
  Også mange blæsende hilsener herfra knus Jette

  SvarSlet
 2. Synes også at vi har noget varme til gode. Jeg har plantet nogle af sommerblomsterne ud, og håber de klarer blæsten og regnen. Alt gror og der er så meget på vej. Lad os håbe at resten af maj har lidt solskin til os.

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Jeg har det ligesom dig og går også og venter på varme og især på, at vinden lægger sig. Jeg er begyndt at plante frøplanter ud men de sidste dage med blæst har jeg ikke plantet noget ud, jeg tror ikke planterne kan holde til det. Jeg synes, man kommer lidt i forårshumør, når man ser dine fine æbletræer.

  SvarSlet
 4. Vi venter vist alle på varmen, lad os prøve at råbe i kor: skru nu op for den varme, vi vil ikke mere gå rundt i vinterfrakke. Den ville jeg gerne have haft med i går, i guder hvor var det koldt i Tantens have. Men du har ret, alt er alligevel grønt og smukt, men vi kunne nyde det bedre i solskin. Mon vi får noget frugt i år, bierne er vel gået i hi igen.

  SvarSlet
 5. Jeg tror vi er mange der går og venter på varme, for både planter og havefolk trænger til det nu.
  Dine skønne billeder lyser af forår og varme, men "skindet" bedrager åbenbart ;-)

  SvarSlet
 6. hej heidi. jeg savner dine fine bilder og dine dejlige komentarer...

  SvarSlet
 7. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen