Sider,

onsdag den 6. maj 2015

Gråt og blæsende

Det blæser en halv pelikan er overskyet gråt og koldt, det lokker slet ikke for at komme i haven idag. Det blev kun til en lille hurtig tur ud, for at vande mine småplanter i drivhuset.

Det første af vores tre gamle æbletræer er så småt begyndt at blomstre. Det bærer masser af knopper, så det varer ikke mange dage inden det er helt hvidt af smukke æbleblomster.I drivhuset opdagede jeg den første blomst i mine show aurikler.Der er dog ingen tegn på blomster i de sidste to, så jeg må nyde denne ene ekstra meget.Dagligt springer nye tulipaner ud, i det runde bed har disse smukke liljeformede tulipaner åbnet sig.Sidste efterår plantede jeg to klematis alpina ved mine tårne med roser. De skyder rigtigt fint og i det ene tårn er der små fine klokker, i det andet er der ikke en eneste knop på vej.
 Ukendt orange og Queen of Night i retrobedet.Ronaldo er også kommet talstærkt tilbage i år.Stille og roligt kommer der nu også lidt farve på tøsebedet.Kan næsten ikke vente på det hvide brus der venter forude.Mange blæsende hilsner herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Det bliver fantastisk med æbleblomstbruset selvom de også er yndige i knop som du viser dem nu :-)
  Det er dejligt som tulipanerne blomstrer og et gode ved det kølige vejr er at det holder længere. Her synes jeg at det er mildt idag og det er noget planterne kan lide efter den regn der faldt.

  SvarSlet
 2. Ja I har været uheldige i Vestjylland, her har solen skinnet, jeg har ind i mellem smidt jakken. Der er dog også kommet byger og lige nu torden, men det har været en ok dag.
  Mine æbletræer er ikke nået helt så langt som dine. Underligt med knopper i den ikke og ikke i den anden.

  SvarSlet
 3. Hvor ser dit æbletræ fantastisk ud :-) Glæder mig til, at mine frugttræer engang bliver lige så flotte.

  SvarSlet
 4. Sikke mange fine tulipaner du har, jeg syntes også det er rigtig fint når æbletræerne blomstre, for mig er det billedet på forår. Herhjemme blev det også kun til en kort tur i drivhuset for at se til de små spirer.

  SvarSlet
 5. Så fint med blomning hos dig. Väntar med spänning på mina tulpaner. Ha en skön dag! Marika

  SvarSlet
 6. Godaften Heidi.Æbletræernes blomster er bare SÅ smukke.
  Og kan jo se at du også er glad for de liljeformede tulipaner.
  I går var vejret rigtig godt...............men idag kommer der byger hele tiden.
  Jeg elsker denne årstid hvor alle mine træer blomstre................japansk kirsebær står flot.Og syrenerne er også lige ved at blomstre.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 7. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen