Sider,

søndag den 28. december 2014

Smukke og fredfyldte juledage

Efter en helt fantastisk juleferie, hvor vi især har nydt, at have både ældste datter og yngste søn hjemme på ferie, kaldte arbejdet atter idag. At vi så ovenikøbet var så heldige at vågne op første juledag, til et helt magisk sne landskab, har bestemt medvirket til at feriedagene blev nydt ekstra meget.Efter en travl måned på arbejde, hvor jeg næsten ikke har set haven i dagslys, var det rigtigt dejligt da solen brød igennem den 24 om eftermiddagen. Ænderne var sat i oven og intet kunne stoppe mig for at komme ud og indfange det smukke vejr. Det er blevet til mange små havevandringer de sidste dage, så her er lidt forskellige stemningsbilleder, med og uden sne fra vores smukke julehave 2014.


New Dawn´s forvandlig fra den 24 til i dag.

Clarie Austin´s forvandling.


I drivhuset er der også rigtigt koldt, så jeg idag har jeg fået pakket min agapanthus nødtørftig ind i noget bobleplast jeg havde liggende. Nu må jeg så bare håbe at det kan beskytte den lidt.


Nu er der atter stille og roligt i det lille hjem, de unge rejste hjem igår...ja yngste sønnen blev desværre fanget i Billund lufthavn på grund af flyaflysninger, men vi håber han snart kommer på vingerne og når til Belfast i dag. Til sidst vil jeg gerne ønske alle i min blogger familie, en meget forsinket GOD JUL, og tænk de første frøkataloger er begyndt at spire frem, så det varer ikke længe inden vi atter skal til at forberede os til næste havesæson.

Mange mellem jul og nytår hilsner herfra ;)


9 kommentarer:

 1. Kære Heidi.Dejligt at du har haft en skøn jul med din familie.Og i din branche har man jo ekstra travlt op til jul.
  Men vidunderlige billeder du viser fra din have.................både med og uden sne.
  Har da slet ikke pakket mine agapanthus ind................så jeg må vist en tur i det kolde drivhus.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja det har været så dejligt at hygge og bare slappe af, efter al den travlhed. Jeg tror også det er en god ide at få pakket dine agahanthus lidt ind, hvis nu vinteren bliver hængende ;)

   Slet
 2. Hej Heidi
  Det var dejlige billeder fra din have, godt du endelig kunne komme ud og nyde den og endda med sne. Vi har ikke fået sne hverken på Fyn, hvor vi holdt jul eller herhjemme. Men solen har vi set, så jeg har taget masser af billeder i solskin, og en hel del af Arthur :) Ærgerligt med din søn som strandede i Billund, det er ikke rart hverken for ham eller dig.
  God romjul, som nordmændene siger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Godt du kunne li mine billeder, og ja det har været så dejligt at kunne nyde haven i sol og frost. Tænk at i helt kunne undgå sneen, så var det godt du istedet kunne nyde samværet med den skønne Arthur.
   Har lige skypet med sønnen, han sidder stadig på hotel i Billund, men skal flyve i morgen tidlig
   God romjul til dig også ;)

   Slet
 3. Dejligt at hører at i havde en god jul i familiens skød.
  Og hvor er det bare rart igen at se haven i dagslys, de har vi vist alle manglede.
  Rigtig gode fridage
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heike
   Ja du kan tro jeg har nydt det. Desværre er det slut med fridage for denne omgang ;)

   Slet
 4. En rigtig god jul vil jeg også ønske dig. Ja nu kan vores roser nok ikke stå distancen længere, selvom de har gjort det godt! Vi fik også en masse sne, men det kom først i går. I morges skulle vi tidligt op og på arbejde, men jeg må sige, at jeg virkelig har nydt alle helligdagene.

  SvarSlet
 5. fortryllende udtryk haven får....så smukt, tak for det og Godt nytår til dig og dine.
  Hilsen Grethe

  SvarSlet
 6. Hej .
  Smukke , skønne billeder fra din have.
  Der er virkelig stemning i dine billeder..

  Hilsen Bente Busk

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen