Sider,

søndag den 25. maj 2014

Søndag solskin og stemmesedler.....

Det varer ikke længe inden jasminen står i fuld flor, der er masser af knopper så jeg glæder mig til atter at skulle indhyldes i den skønneste blomsterduft.Der er allerede enkelte blomster der er sprunget ud.


Det er denne store gamle jasmin, der skal transformere sig til et hvidt velduftende blomsterflor.Morgenstemning i tøsebedet.Pileurt breder sig godt i bedet, og vajer så fint i vinden.
Bjerghulsvøb er begyndt at afblomstre.Rosa kongelys, akeleje og storkenæb.Fjerbusk står også klar til blomstring.Allium pæoner og akeleje i smukt samspil.Kartoflerne i højbedet har fået vokseværk og det varer ikke længe inden vi kan høste af dem.De første knopper er nemlig begyndt at vise sig i en del toppe.

        Det blå lilla bed er så fint i øjeblikket med natviol, jakobsstige, akeleje, allium og alt det andet.Det er ikke kun mig, der nyder jakobsstigens blomster.Akeleje green apple.Lupiner akelejer og tulipaner i skøn forvirring.Det runde hvide bed, står rigtigt godt og der sker masser af nyt hele tiden.Lupin Noble Maiden.
Selv om alt i haven er rigtigt langt fremme, er de sidste tulipaner lige sprunget ud. Det er de sene City of Vancouver, der nu pryder bedet med deres sart gule farve.Vi var vist ikke helt færdige med det blå/lilla bed.Der sker nemlig også hele tiden nyt, og jeg holder rigtigt meget af de fine farvekombinationer.
Nu vil vi op og gøre vores borgerpligt og sætte nogle krydser.

Mange søndags hilsner herfra ;)

7 kommentarer:

 1. Så smuk og frodigt overalt i din have. Det hvide bed er virkelig blevet godt og de cremegule tulipaner er meget fine i den sammenhæng. Ja nu står det hele på spring overalt i haven. Dejligt ser det ud hos dig.

  SvarSlet
 2. Åh hvor er det bare skønne billeder og hvor er det en skøn tid. Mine jasminer er ikke i blomst endnu :) ej heller Noble Maiden, men så er der så meget andet. Jeg synes egentlig, at det går for stærkt, om få dage står roserne i fuldt flor, en måned før sidste år!!! Vi kan ikke gøre noget ved det, så vi kan lige så godt nyde det :)

  SvarSlet
 3. Hej Heidi
  Hvor bliver jasminen smuk. Flot billede af bien. Det er dejligt med alle de smukke blomster.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Tænk, vores pibeved blomstrer allerede på livet løs. Jeg er ret vild med dit tøsebed :-)

  SvarSlet
 5. Så megen skønhed og frodighed - åh.... hvor dejligt :)

  SvarSlet
 6. And inside the course of these analysis, it emerges that all dollar
  spent in the pursuit of your online degree is likely to
  increase one's lifetime earnings more than once fold.
  Investors are there to help you the entrepreneur and to
  realize a cash in on their investment through the entrepreneurs company.
  ll possess the practical guidance you need on how to begin a concierge
  business''.

  my website - Pozycjonowanie w Chojnicach

  SvarSlet
 7. hej Heidi.Hvor ser der bare skønt ud i din have lige nu.Utroligt at din jasmin er ved at blomstre.
  Det er også et af højdepunkterne her i min have.
  Utroligt som det hele har groet den sidste uge.
  Mange smukke blomster du har i blomst............green apple-noble maiden-jakobsstigen,er mine favoritter i dag.God dag knus Jette

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen