Sider,

tirsdag den 6. maj 2014

Det regner så sagte derude...

Hele formiddagen har det regnet lige så stille, og nu er det lige startet igen. For min skyld må det gerne fortsætte hele natten, da vi sagtens kan bruge meget mere regn endnu.

De første blomster i mine hjemmegjorte purpur kongelys antique rose er sprunget ud. Det er altid så spændende at gå og vente på at se noget nyt blomstre, og de skuffer bestemt ikke.De passer perfekt i tøsebedet, og jeg syntes knopperne ligner små pakker, som jeg glæder mig til der bliver åbnet for.


Denne hosta har haft fart på og fylder allerede godt i bedet.
                                    Disse to tager det lidt mere med ro, og er først ved at rulle sig ud.

Papegøjetulipanerne er så store og flotte lige nu.I drivhuset trives alle mine småplanter rigtigt godt. Jeg skal vist snart overveje, om de skal plantes ud nu eller pottes om igen.Sikke et blomsterflor der forhåbentlig venter forude.Ronaldo tulipanerne i smukt samspil med  Heuchera obsidian.De fyldte anemoner blomstrer stadigt fint, men dem må jeg vist flytte efter blomstring, da de bliver lukket helt inde, så de ikke rigtigt kan nydes.Kobjælde er smuk i blomst, men også smuk som den står med sin frøstand. Den har ovenikøbet gemt på formiddagens regndråber.Papegøjetulipanerne tåler lige et gensyn.


Mange småregnende hilsner herfra ;)

12 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt med den stille regn - og ja vi tørster lige nu.

  Og du har godt nok meget i vente med alle de planter du har på lager - let ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Det var rigtigt dejligt at få regn, og nu er der tørvejr her, så jeg håber i andre får glæde af regnen idag.
   Ja det er et skønt lille lager jeg har i drivhuset, nu skal de så bare plantes ud ;)

   Slet
 2. Hej Heidi. Ja, det er godt med regn. Her har det også regnet hele dagen og jeg har ikke haft spor imod det! Sikke mange fine frølinger, du har, nu kan vi sikkert snart plante dem ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Ja vi var da vist de heldige der fik regn igår. Det er også rigtigt godt til vores frølinger der snart skal plantes ud i haven ;)

   Slet
 3. Øv gider ikke høre om jeres regn :) I er meget heldige både du og Birgitte, vi andre må stadig lide med tørken. Kobjældernes frøstande er meget smukke, de første år klippede jeg dem af, men det gør jeg ikke mere, nu har jeg til gengæld små frølinger rundt om i ørkenbedet :) Smuk smuk tulipan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Nej jeg kan godt forstå du ikke gider høre om vores regn, men skal vi ikke håbe på at der også kommer lidt regnvejr til dig ;)
   Det er også en del år siden jeg stoppede med at klippe frøstandende af kobjælder, lidt frølinger af de smukke kobjælder er jo luksus ;)

   Slet
 4. Heldige jer der får regn. Vi har fået en halv mm....det forslår som en skrædder i Helvede! Så send lige regnen østpå TAK!
  Kobjælden er smuk både som blomst og som frøstand. Jeg har brugt frøstanden i buketter også....
  Den er smuk den kongelys. Som du skriver det ligner små pakker inden den springer helt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Vi var rigtigt heldige med regn igår/nat, men nu er regnen stoppet her, så skal vi ikke satse på at den er på vej til dig og Lisbeth som også tørster ;)
   Det er så dejligt med planter, der giver dobbelt glæde som kobjælde gør. God ide at bruge frøstande i buketter, det må jeg lige huske ;)
   Jeg er også rigtigt godt tilfreds med mine kongelys, godt du kunne se alle de pakker jeg har tilgode ;)

   Slet
 5. Hej Heidi
  Hvor er der mange gode sager i din have. Purpur kongelys er utrolig smuk. Min er ikke helt så lang endnu.
  Jeg har for første gang kobjælde i haven og har ikke nænnet at klippe frøstanden ned.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laleh
   Mine Purpur kongelys har stået i drivhuset hele vinteren, og er først blevet plantet ud her i foråret, så de har nok et lille forspring ;)
   Lad endelig frøstandende på din kobjælde stå, da de kun bliver smukkere jo længere de står, og så er de meget fotogene, især i modlys ;)

   Slet
 6. Hej Heidi.HURRA vi har fået 11 mm. regn i dag...........og det var tiltrængt.
  Smuk kongelys du viser..........og sikke en masse frølinger du skal have plantet ud.
  Mine hosta er også i fuld sving..............og det er også den grønne der er først hos mig.
  Flot mix mellem dine alunrod og tulipaner.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 7. Ja, det var dejligt med regn - vi har også fået både i går nat og en del i dag, men ingen regnmåler har jeg, så ved ikke hvor meget. Det er meget fine kongelys, skøn farve og så må jeg sige at Ronaldo tulipanerne også er lige til min indkøbsliste...

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen