Sider,

torsdag den 14. februar 2013

God Timing ....

Uhhh.... Valentinsdag og jeg har modtaget denne skønne pakke. Nu er det IKKE  en dag vi fejrer her i huset, og denne pakke har jeg da også selv bestilt, så mere romantik var der ikke i det, men alligevel god timing sådan med en pakke til mig fra mig  ;o). 

Det var min ordre fra  Blomsterverden , som i jo nok kan se, på det afslørende tape, der var kommet.Det er første gang jeg har bestilt derfra, så det er jo altid spændende. Forsigtigt blev pakken åbnet, mine køb var godt beskyttet i masser af papir, og så gik jagten ind. Dette er hvad kassen indeholdt, lidt blandende dahlia fint pakket i papirposer med gode navne skilte og billeder. En enkelt portion hvide Lathyrus og et par nye havehansker.
  Blomsterliv har et rigtigt fint udvalg af Dahlia og andet godt, så det var let at lade sig friste. Lokket af Lisbeth Høneballes flotte Arabien Night sidste år, var den selvskrevet.  Og ellers var det disse der dumpede i indkøbskurven.


Jeg har endnu ikke åbnet for poserne, men kan mærke at det er fine store knolde. Der var også vedlagt de sødeste blomster kort og en lille huskeblok. Ja ja måske lidt fjollet, men det virker på mig, med lidt god service.Jeg blev helt fascineret af bagsiden af kortene, det samme fine Dahlia mønster som på huskeblokken, god stil.


Ja så nu er det jo bare at vente på foråret, så knoldene kan komme i jorden. Jeg starter altid mine Dahlia op i spande i drivhuset, så de kommer godt fra start. Måske skal jeg sætte dem i krukker i år, da vi for første gang havde bøvl med dræbersnegle sidste sommer, og de holdt rigtigt meget af dem ;o(

Nå ...  mens vi venter, får i lige denne collage af mit indendørs forår. I øjeblikket er det hvide ranunkler, perlehyacinter og hvide allium løg der trøster mit forårshungrende sind.


Mange, jeg fik pakke på Vallentinsdag, hilsner herfra ;o)

28 kommentarer:

 1. Herligt med sådan en fra-mig-til-mig pakke, dejligt at vide at der en nogen der tænker på en... ;o)

  Og hvilke skønne dahlia du har valgt til dig! Min vinteropbevaringstante har svigtet mig, så derfor overvejede jeg at droppe dahlia helt... lige indtil nu!! Endnu et firma med god service, er bare det bedste at støde ind i, der er efterhånden nogle stykker i haveveredenen og hurra for det.

  HOV forresten!! Der er da allerede en Arabian Night der uforvarende er kommet med hjem, jamen så kan jeg lige så godt fortsætte med at købe dahlia... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt når afsender kender ens smag og disse sidder lige i skabet ;o)
   Ja det er altid spændende at prøve nye firmaer og jeg har kun haft gode erfaringer.... ja måske var der lige noget med et engelsk firma engang, men det er vist også eneste gang jeg er blevet skuffet ;o)
   Ingen sommer uden dahlia så, keep on shopping ;o)

   Slet
 2. Lækker pakke. Var de ok med priserne på blomsterverden.dk?? Lækre ting du fik købt dig. Tillykke med din fra-mig-til-mig pakke ;) vi fejrer heller ikke Valentinsdag herhjemme. Jeg bliver meget mere glad når manden spørger om han skal lave et rugeris til hønsene eller lign :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Priserne var helt ok, de koster mellen 15,- og 18,50 stk. Jeg kunne sagtens have købt mange flere, men så stor er min have heller ikke der skal jo også være plads til lidt andet ;o)
   Nu ved jeg ikke lige hvad et rugeris er, men de uventede ting er helt klart best ;o)

   Slet
 3. En lækker pakke at få ind ad døren, også selvom du selv har bestilt den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid dejligt at få pakker ;o)

   Slet
 4. En dejlig pakke! Jeg elsker også en lille ekstragave i pakken når jeg køber på Nettet :-) Jeg har faktisk opgivet georginer de seneste år fordi sneglene har ædt dem, så hurtigt de er kommet op ad jorden. Men det er da en idé at plante dem i krukker. Det vil jeg lige overveje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med pakker, så kan det da godt være at vi måske er lidt lette at charmere med små opmærksomher, men pyt med det jeg hygger mig ;o)
   Nu ved jeg jo ikke om det virker med at sætte dem i krukker, men syntes jeg har set det rundt på forskellige blogs ;o)

   Slet
 5. Skøn pakke du har sendt til dig Valentin eller ej! Lækre dahlia du har forelsket dig i!
  Det bliver en skøn sommer i selskab med en af dit hjertes udkårne....altså Dahlia.
  Fin collage du slutter af med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg er også glad for pakken, der er heldigvis plads til flere udkårne i mit hjerte ;o)

   Slet
 6. Kære Heidi,
  Det var da nogle fremragende køb du har gjort dig. Valentinsdag er en god dag at forkæle sig selv på. Hvadenten den store kærlighed er blomster eller af kød og blod :)
  Hilsen Mathias (En Ydmyg Have)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathias, nu var det jo nok et tilfælde at pakken kom lige idag, men det var jo oplagt til et lille indlæg ;o)
   Forkælelse af andre og sig selv, er en menneskeret og pligt, så det kan man ikke gøre for tit ;o)

   Slet
 7. Hej Heidi
  Ja men det er da skønt med pakker fra mig til mig. Desværre må jeg skuffe dig, for min dahlia har vist sig ikke at være en Arabian Night, det fandt jeg ud af i x-factor konkurrencen på moseplassen. Det var ellers det, der stod på pakningen, som jeg købte i Netto. Jeg har senere fundet ud af, at den hedder Black Wizzard, men det bliver den nu ikke ringere af.
  For resten er det længe siden, vi har set dig her på bloggene. Fin hvid collage du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå Nå Nå nu har jeg hele vinteren husket navnet på den skønne dahlia, og så var det en snyder ;o)
   Nu har jeg så et nyt navn at huske på ;o)
   Ja endelig kom der er lille pip fra mig, jeg har også lige været forbi din blog og savlet over alle de fine roser ;o)

   Slet
 8. Uh, sådan en pakke står og venter på mig på posthuset........kan næsten ikke vente med at få den hentet. jeg kan se at vi har købt nogle af de samme dahlia, det bliver lidt sjovt at se hvordan de udvikler sig. Og jeg kan kun anbefale at have dem i krukker, det fungerer rigtig fint. Men i øvrigt er mine snegle lidt specielle, for de går faktisk ikke efter mine dahlia, og heller ikke hostaer eller andre vækster man traditionelt vil betegne som sneglemad..........måske jeg må ud og spørge hvad de så spiser i stedet for vi har masser af dem (dog ikke dræbersnegle).
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. fint du har købt nogle af de samme som mig, så kan vi konkurrere lidt med dem ;o). Jeg tror kun det var dræbersneglene der guffede i mine dahlia sidste år, jeg håber det ikke bliver snegleår i år ;o)

   Slet
 9. Godt, at vi piger kan selv - også på Valentine's Day ;o)
  Det er en skøn pakke, du har fået. Glæder mig til at se billeder af dine dahlia'er i blomst. Dejligt med nogle små overraskelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at se dem alle i blomst ;o)

   Slet
 10. Hvor er det dejligt at få pakker, også selvom de er ventede (måske især der)
  Var lige inde og kigge på blomsterverdenen. De har godt nok mange flotte georginer, måske skulle man lade sig friste :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de har et godt udvalg og det er let at blive fristet ;o)

   Slet
 11. Hej Heidi.Dejlig pakke du der har købt.Skønne dahlia.jeg har mange af mine i krukker,og der trives de godt.Og så er det jo også lettere af få knolden op.Jeg kan også godt lide lidt ekstra service.
  Det må da blive er flot syn med alle de dahlia du har købt.
  Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at få dem i jorden, men der skal vist lidt tålmodighed til. Jeg er ikke god til at overvintre mine knolde, så jeg køber nye hvert år ;o)

   Slet
 12. Det er altså dejligt med sådan en pakke fra dig til dig og så mange dejlige sager du har givet dig:)
  Din collage er fin det er en skøn forårsstemning du har inden døre:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtigt godt tilfreds med pakkens indhold ;o)

   Slet
 13. En rigtig skøn pakke du har fået. Selvom du selv har bestilt det, er det jo ligesom juleaften, når man skal pakke sådan en gang guf ud. Det kommer sikkert til at berige din have til sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at få pakker, det næste jeg skal ha købt er vist grønsags frø og lidt sommerblomster ;o)

   Slet
 14. Elsker også at få pakker også dem jeg selv har bestilt. Har lige modtaget en magen til din, også første gang for mig( Ved blomsterverden) og absolut nok ikke sidste gang.Ja lige tidlig nok op potte op der er godt nok koldt endnu så jeg er også spændt på selve indholdet.Købte dog ikke frø der. det lev ved frøtorvet og Susannes blomstercafè i år og så har jeg jo også en del fra sidste år. Vil sige at der også er mange dahliaer fristelser i foretningerne.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 15. Ja nu må vi bare vente på varmen, så vi kan få gang i vores dahlia og alt det andet vi er faldet for. Det er en farlig verden med fristelser overalt ;o)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen