Sider,

søndag den 9. december 2012

Pigeon Feberen....

Er nok en af de mest smittefarlige virus her i december. Den har efterhånden bredt sig til hele landet, og jeg er også blevet smittet. Igår fik jeg købt en bakke æbler som er blevet hængt op ude idag. Alle træerne i vores have er så høje, at de ikke er egnede til formålet. Derfor valgte jeg at smykke den opstammede sommerfuglebusk med æblerne. Jeg skulle nok have købt to bakker æbler, for at de rigtigt ville komme til deres ret, men nu må vi se om jeg får det gjort.


Den varslede snestorm mærkede vi heldigvis ikke så meget til her hos os, men det har været tøvejr idag så det er ret spændende at færdes ude, nu hvor det atter fryser. Lyset var desværre ikke så fint idag, så det var svært at fotografere æblerne, men de er der.

Mange, feberramte, hilsner herfra ;O)

32 kommentarer:

 1. Herlig med de røde æbler i kontrast til sneen. Ja... lad det bare brede sig, tænk hvis vi alle fik besøg af Lisbeths silkehaler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja æblerne lyser dejligt op, men silkehaler har jeg aldrig set i haven, men måske kan de lokkes nu ;O)

   Slet
 2. Det ser godt ud. Jeg er sådan set også blevet ramt, men den lokale Brugs havde udsolgt, så jeg skal på jagt i morgen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen vi kan da slet ikke leve uden i år, håber du har fundet nogle pigoner ;O)

   Slet
 3. Hvor ser det fint ud, det lyser virkelig op
  God aften

  SvarSlet
 4. Det er da en frygtelig virus, der breder sig i landet, endda så æblerne slipper op.
  Det er en rigtig god idé, som fuglene sikkert bliver glade for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror de danske frugtavlere sidder og klapper i deres små pigeonhænder over denne virus ;O). Hvis fuglene kunne klappede de sikkert også ;O)

   Slet
 5. Jamen det er så fint med alle de røde æbler, så det gør ikke noget, hvis de ses over hele landet :-) Jeg tænkte netop det samme; at der skulle to bakker æbler til, for at de rigtig kommer til deres ret. Måske vi må se om vi kan få flere én af de nærmeste dage hvis de da ikke er udsolgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ideen med æblerne er et skønt tiltag, der tåler gentagelse landet rundt ;O) Held og lykke med æblejagten ;O)

   Slet
 6. Jeg elsker smagen af pigeon æbler, så jeg ville nok ikke kunne få mig selv til at hænge dem ud selv om det ser så fantasttisk godt ud med den knaldrøde farve i vintermørket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De smager også skønt, men kan du ikke dele, en til dig og en til fuglene osv osv. Dine fugle vil sikkert blive glade ;O)

   Slet
 7. Jeg bliver ramt hvert år i december - men æblesorten kan altså godt varieres uden problem!
  Mit råd er at hænge det på tyk ståltråd, som slidt kan genbruges (har indlæg om det idag...). Lidt koldt når man skifter æblerne, men værre er det ikke - og så slipper man for tråd der kan vikle sig om diverse ting og ben....

  Dejlig decemberdag fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Super god ide med ståltråd isedet for snor, den er skrevet bag øret jeg tjekker lige dit indlæg ;O)

   Slet
 8. Det fik du da fint arrangeret! Det ser godt ud og fuglene glæder sig over det.
  Jeg er også sikker på at man kan bruge andre æbler. Faktisk har jeg i mange år brugt at smide letrynkede æbler ud på terrassen (du ved, når de er blevet lidt for kedelige til at spise) og solsortene er der med det samme - de elsker det simpelthen.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. De rynkede æbler plejer jeg bare at smide på græsplænen, eller lave æble tzatziki af, men de kan jo også sagtens bruges til ophæng ;O)

   Slet
  2. Hvordan laver man æbletzatziki? Jeg har stadig en del æbler liggende, og måske du har noget nyt jeg kan bruge dem til?

   Slet
  3. Hej Bente - på samme måde som med agurker. Fint revne æbler hvidløg og græsk yougurth, det smager friskt og dejligt så det må du prøve ;O)

   Slet
 9. Ser rigtig dejligt og hyggelig ud :)

  SvarSlet
 10. Hej med dig.Ja! pigeon feberen har bredt sig,og smukt ser det ud.
  Og så er fuglene jo rigtig glade for dem.
  Rigtig god snedag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ender vel med, at de advarer om den nye epidemi i tv ;O)

   Slet
 11. Det ser godt ud.
  Gode billeder.
  Ha´ en dejlig dag/aften.

  SvarSlet
 12. Hej. Ja, det lader til at feberen har bredt sig. God idé med at hænge dem på busken, det ser godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja pas på, det er let at blive smittet ;O)

   Slet
 13. Det er bare så flot og hyggeligt med de røde æbler hængende frit i luften, det kunne også pynte i min have. Jeg har to vildæbletræer i bunden af haven som giver en masse småæbler fuglene er vilde med, sidste år lå de i et 10cm tykt lag på jorden rundt om træerne, så det kunne være jeg ville få glæde af de ophængte æbler meget lang tid :)
  Ha en god aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, vi har også store æbletræer i haven, men en stor del af æblerne er blevet kørt væk, af hensyn til græsplænen og alle dem vi gemte til fuglene er spist forlængst ;O)

   Slet
 14. Uha Heidi der fik du smittet mig også. Hvor ser det godt ud. Vi har godt nok æbletræer i haven, men de æbler vi fik i år kunne tælles på en hånd og de er allerede spist af fuglene :)

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg er ikke engang ked af at have smittet dig ;O)

   Slet
 15. Hej,
  Jeg synes lige du skal gå ind på HAVEFOLKET og se den forrige konkurrence :)))))

  SvarSlet
 16. Hej Lene - Ja jeg har set det juhhu, tænk at jeg var så heldig at blive udtrukket ;O) Jeg har også sendt min adresse, håber da i har fået den, da det jo var en super gave Stort tak herfra ;O)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen