Sider,

søndag den 2. december 2012

Jeg kom lidt sent ud af starthullet....

Men skal nok få jer indhentet, så vi også kommer til at holde jul den 24 ;O) . Med en ret intens arbejdsuge hvor kalenderdekorationer og adventskranse nærmest er sprøjtet ud på samlebånd, var lysten til lige at lave vores kalenderdekoration ikke særlig stor i går. Men idag tog jeg mig sammen og fik den lavet. Det blev til denne zinkopsats, hurtig og let at lave.


Her har vi også fået lidt sne, ikke mere end at det lige dækker, men nok til at den skønneste julestemning breder sig. Det er da bare den bedste start på julemåneden.                         For lidt siden så himlen sådan ud, smuk smuk afslutning på en skøn og solrig dag.


Mange december hilsner herfra ;O)

22 kommentarer:

 1. Super flot kalenderlys du har lavet. Det ser ret naturligt ud, på den hyggelige måde. Smukt billede nederst - hvis bare jeg var så dygtig en fotograf!
  Mange lune hilsener Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha ;O) det er bare at tage en masse billeder, så kommer der pludselig et pletskud ;O)

   Slet
 2. Hvor er det et godt billede du har taget af græsplænen. Jeg har slet ikke fantasi til sådanne motiver, men nyder bare, når I andre er hittepåsomme.

  SvarSlet
 3. Sikke en græsplæne! Og sikke en himmel! Dejlige billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var helt vildt så flot himlen var ;O)

   Slet
 4. Godaften Heidi.Fint kalenderlys-dekoration du har lavet.Og smukke snebilleder.
  Dejligt at stå op til sådan et vidunderligt skue.
  Jeg har siddet i to dage og lavet dekorationer(15)
  Lægger de sidste ind lidt senere.
  God advent til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Godaften Jette, ja du er ret produktiv ;O) jeg har slet ikke tal på hvor mange jeg har fået lavet den sidste uges tid, men det er jo også mit arbejde ;O)

   Slet
 5. Ja græsplænen er fin; men jeg faldt nu især for himmelbilledet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja billedet af himlen er jeg også helt vild med ;O)

   Slet
 6. Ja, når man har været i fuld sving med alle de dekorationer, kommmer ens egne gerne lidt i sidste række - er det ikke ligesom med mekanikerens bil , der altid er i stykker... Jeg synes det er en fed idé med adventskransen i striktrøje. Ser virkelig lunt og hyggeligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det har du fuldstændig ret i ;O). Jeg er også rigtigt glad for min hjemmestrikkede adventskrans, den har nemlig den fordel at den kan strikkes når man har tid, bare man har en halmkrans til at måle efter.

   Slet
 7. Smuk himmel og en fin og enkel dekoration, du får nok rigeligt af den slags til daglig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja himlen var så smuk og fin i dag ;O). Det var en stor fejl at jeg ikke havde fået lavet kalenderdekorationen da jeg lavede de andre ting, da jeg helt klart får dækket mit behov for julerier på arbejde i disse dage ;O)

   Slet
 8. Julen når vi nok, og en krans eller dekoration i sidste øjeblik, er nu ikke altid det værste ;-)
  Dit græsplænebillede er altså rigtig flot :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldigvis bliver det jul, også selv om vi ikke altid når det vi gerne vil. Det skal nu ikke ødelægge min julestemning ;O)

   Slet
 9. Det ser hyggeligt ud hos dig både inde og ude....men vi har altså langt mere sne end I har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha Bente ;O). Jeg har godt set runde på bloggene at der er kommet meget sne rundt om i landet, og nu siger de at vi alle får så rigeligt ;O)

   Slet
 10. Smuk kalenderlys dekoration du har lavet.
  Skønne vinterbilleder.
  Her er alt også dækket af et hvidt lag sne.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Aase, Ja det meste af Danmark henligger i det skønneste postkort syn, godt til julestemningen ;O)

   Slet
 11. Kære Heidi.

  Hvor er det bare nogle søde dekorationer du har lavet. Både den til kalenderlyset og den med musene. Det ser rigtig hyggeligt ud hos dig. Den dejligste julestemning breder sig.

  Fantastiske billeder du har taget af græsset og især af den gyldne aftenhimmel.

  Her hos mig, lige syd for kongeåen, er der faldet meget mere sne. Vi fik omkring 10 cm sne natten til søndag, og så har vi fået mere løbende siden da. Lidt af det er smeltet igen, men der er faldet mere nyt sne end der er smeltet siden søndag. Vi har mindst 15 cm liggende her. Det er bare så smukt. Jeg elsker sne. Nu krydser jeg fingre for det bliver liggende i hele december, for der er for mig ikke noget, der er bedre til at skabe den rette julestemning.

  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene tak for dine søde ord ;O). Ja sne er da bare den bedste ingrediens til den perfekte julestemning, jeg håber også den bliver liggende og lyser op ;O)

   Slet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen