Sider,

lørdag den 29. december 2012

Det er en mørk og stormfuld dag.......


Ja en perfekt dag til at bære julen ud. Lige så hyggeligt det er at pynte op i starten af december, lige så skønt er det atter at pakke julen ned.Juletræet er også kommet ud, brændovnen er lidt hårdt ved det. For mit vedkommende varer julen også fra sidste uge i oktober, hvor julen starter på arbejde. Heldigvis kan jeg godt lide julen, ellers var det vist heller ikke til at klare år efter år. Det er heldigvis så mørkt og gråt idag, at det kun bliver til nedpakning og støvsugning, rengøringen må vente til en dag med mere lys ;o).

Vasketøjskurven er fyldt og klar til at komme i kælderenAlle indsamlede nødder, kogler og andet pynt ligger klar i træbakken til at blive gemt væk til næste år. Adventskransen der har fået ekstra grene og husløg stablet på, er også klar til at blive gemt væk. Jeg vil igen prøve at gemme alle mine echeveria og sætte dem i drivhuset til sommer.


I mine få julefridage har jeg hygget mig i selskab med Tasha Tudor i hendes skønne have, jeg er heldigvis ikke færdig med at læse i den endnu. Manden min havde indfanget dette frøkatalog fra impecta fra postkassen, det havde han så fornøjet sig med og pakket ind, så det også lå under juletræet ;o).Elles går jeg og nyder synet af denne skønne buket, som jeg fik af manden min igår. Der var lige en papirløs mærkedag der skulle fejres lidt, måske skulle buketten lige have haft lidt sølvdrys ;o). Det er så dejligt at få blomstergaver, det er så sjældent for som folk siger, du arbejder jo med det til dagligt .... tø hø, men netop derfor er det så dejligt, jeg elsker jo mit fag og at omgive mig med blomster ;o)


Mange, blæsende hilsner herfra ;o)

13 kommentarer:

 1. Lidt vemodigt er det nu at pakke julen væk, så jeg venter et par dage til jeg er mere klar.

  Tillykke med 25 år? Det er dejligt at få en fin buket blomster og selvfølgelig også selvom man selv arbejder med blomster :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt vemodigt - men tankerne går allerede med hvilke løgplanter der skal hjembringes for at tyvstarte foråret ;O). Tak for lykønskningen ;O)

   Slet
 2. Vejret indbyder netop til den slags aktiviteter du nævner.Sikke en smuk buket og tillykke i dagens anledning.
  M.v.h.
  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er nu dejligt at det er pakket sammen for denne gang ;O)

   Slet
 3. Skøn buket papirløs med sølvglimmer...mit bud vil også være 25 år! Tillykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det var et rigtigt godt bud Bente ;O)

   Slet
 4. Ja, det bliver dejligt få julen båret ud. Sønnike er ikke helt med på at det bliver fjernet endnu, så vi venter til 1. nytårsdag.

  Selvfølgelig må det være skønt for dig også at få en buket - manden har god smag :) Tillykke med den papirløse men sølvglimtende dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din lykønskning ;O) Jeg kan godt li at julen er pakket væk inden nytår, men kan godt huske da børnene var mindre og måtte lokke med nytårs pynt, inden det blev accepteret ;O)

   Slet
 5. Her er julen endnu ikke båret ud, da der endnu ikke har været tid til det, men lidt tyndes der alligevel ud i rækkerne. Skøn buket du har fået. Og selvfølgelig skal du forkæles med det d får dit hjerte tilsat hoppe:0) Min mand har flere gange præsteret at mene, at blomsterne jo allerede stod i haven (altså ingen grund til at købe buketter), men har nu klart fået ham overbevist om glæden og luksusfornemmelsen ved at få en smuk buket forærende. Det er vidunderligt, ganske enkelt!

  Så dejlig aften med bog, blomster og mand, samt mange hilsner fra
  Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den luksus det er at få en buket eller blomst er skønt, uden dog at forklejne alle de skønne blomster vi har i haven om sommeren, det er to helt forskellige former for luksus ;O)

   Slet
 6. Til lykke med de 25 år - papir eller ej, så skal det da fejres.

  SvarSlet
 7. Hej Heidi
  Tillykke med de 25 år, skøn buket du har fået.
  Jeg har heller ikke båret julen ud endnu, men nytårsdag er det slut her i huset, så rydder vi det hele væk.

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen