Sider,

søndag den 13. maj 2012

Jordbærblomst

Den første jordbærblomst er nu sprunget ud, og der sidder masser af knopper klar til at følge efter. Vi har ikke noget decideret jordbærbed, men de vokser frit nede ved vores brændestakke i flisområdet. Indtil videre ser det ud til, at vi har en fin høst i vente  ;o)


Endelig har vinden da lagt sig lidt, så idag var det da til at komme ud. Fik en del småting  fra hånden, ellers blev det mest til hygge, man skulle bare lige finde læ, så var det rigtigt dejligt. ;o)

Æbletræerne står også fulde af knopper.Her er  knopper fra to forskellige træer, det ene hold knopper er så fint sart rosa, det andet er der noget mere knald på, lysende pink.
De hvide forglemmigej blomstrer så det er en fornøjelse. Cosmos chokolade står stadig i drivhuset og venter på at blæsten lægger sig, så den kan blive plantet ud.


                                                    Blæsende hilsner herfra ;o)

6 kommentarer:

 1. Lækkert at du snart kan få jordbær af egen avl.
  Chokoladeblomsten er bare så lækker ;)

  SvarSlet
 2. Ja jordbær og chokolade, så bliver det ikke bedre ;o)

  SvarSlet
 3. Heldigvis har det da været noget bedre vejr i dag, vi har spist frokost ude.
  Jeg har fået chokoladeblomster hjem fra Odenia, så jeg glæder mig meget til at se dem blomstre, de er så skønne og duften!!!

  SvarSlet
 4. Ja det var dejligt atter med lidt bedre vejr ;o) Glæd dig til chokolade blomsterne, man kan godt blive lidt afhængig af duften ;o)

  SvarSlet
 5. Øh jeg har vist sovet i timen....HVIDE forglemmigej???????????? Hm, HVORFOR har jeg ikke dem?? :D Det skal der rettes op på, jagten må i gang!

  SvarSlet
 6. Ja du har vist sovet ;o), den er da et absolut must i din smukke have. Den vil passe så perfekt ind ;o)

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen