Sider,

torsdag den 17. maj 2012

Endelig Solskin


Selv om det stadig blæser ret kraftigt, så kigger solen også lidt frem i dag ;o). Jeg fandt læ nede bag hækken ved højbedene, og fik kigget lidt på bedet der. Det er hovedsageligt Sankthansurt, Høstanemoner Skilla og skvalderkål der gror her, i vores vilde bed. Jeg kan se, at nogle Digitalis også har slået sig ned, det er dejligt de er meget velkomne her ;o). Jernbane svellen fungerer som bænk, så man kan side og betragte grønsagerne, mens de gror. 


Jeg fik også beskåret den opstammede ribs, måske ikke det optimale tidspunkt, men den trængte gevaldigt til en studsning, den kunne næsten ikke bære sig selv. Jeg fik også plantet de sidste lyserøde moskuskatost og et par sølle stedmoder der havde stået i drivhuset.                    Den ene af de hvide akelejer, er nu også sprunget ud. Det er skønt når der kommer nyt, til at tage over, efter tulipanerne i sandkassebedet er afblomstret. Akelejerne er et skønt gensyn, som jeg ser meget frem til hvert år.


 Løjtnantshjerte er glad for at have en Hosta at læne sig op ad i denne blæst. der var et par knækkede grene, som fluks kom med ind i en vase, kan ellers ikke rigtigt nænne at klippe ind af den, så tak til vinden ;o)Hjælp mine små badeænder er punkteret, de tager vand ind, jeg har forsøgt at lappe dem med gaffa tape men de tilter stadig, så indtil jeg finder på noget nyt at bruge fadet til, nyder jeg mine lappedykkere  ;o)

Jordbær planterne blomstrer på livet løs ;o)Man kan godt se på træerne at det blæser pænt meget idag.


                                                  Blæsende solskins hilsner herfra ;o)

PS. er der nogle der deltager i CD foto konkurrence, så læg lige jeres billede nr. så det kan få en stemme. Hvis der er nogle der har lyst til at stemme, så deltager jeg med billede nr. 117 ;o)

7 kommentarer:

 1. Hej Heidi. Din have ser godt nok dejlig ud, selvom det blæser. Her blæser der også voldsomt og der er hundekoldt - slet ikke vejr til at være ude i, det er rigtig trælst, når man endelig har en fridag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, jeg tog vinterjakken på og fandt læ, så gik det, men surt vejr, når vi har fri ;o)

   Slet
 2. Mum´s du har snart jordbær :)
  Dejlige billeder fra din have .
  Du får min stemme ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis varmen vil være så rar at komme nu, så kan det ikke vare længe inden der er friske jordbær ;o) tak for din stemme ;o)

   Slet
 3. Hvor er den smuk din hvide akeleje. Ja og den hvide løjtnantshjerte er jo også så smuk. Det var rart med lidt solskin, selvom det stadig er blæsende, men i morgen og lørdag bliver det bedre :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. løjtnantshjerte og akeleje er begge nogle af mine absolut største favoritter, om foråret. Det ser ud til at du får fint vejr på lørdag, det har da været lidt af en gyser ;o)

   Slet
 4. Hej Heidi
  Den opstammede ribs ser så fin ud på det øverste billede, men jeg går ud fra, at det var før klipningen. Kan den godt holde sig selv eller skal den have en pind at stå ved?
  VH Nina

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen