Sider,

tirsdag den 2. marts 2021

Tegn på liv...

I haven myldrer det frem med tegn på liv i disse uger. Ja der er betydelig mere liv i haven, end der har været her på bloggen i laaaaaang tid. Jeg må indrømme, at det sidste år med vild corona travlhed på jobbet, har taget en stor del af mit overskud til at blogge. Men nu hvor det hele pibler frem derude, er lysten og energien til at lave indlæg vendt tilbage :).

Kom med på en tur i forårshaven.


De få erantis i haven er højt værdsat.


Vintergækker har vi til gengæld masser af.Jeg holder rigtigt meget af de fyldte skønheder.Dobbelt blodurt starter altid tidligt og har stukket fingrene frem.Denne ligner nærmest en dårlig finger og ser ud som min tommel har føltes siden jul. Jeg har desværre arbejdet mig til en spingfinger på min brugshånd øv, men er nu heldigvis blevet indkaldt til operation den 18/3 på privat hospital. Der var over et års ventetid i det offentlige, så jeg er jublende glad over muligheden for et hurtigere indgreb, så jeg forhåbentlig snart kan kaste mig over alle de opgaver der venter i haven og selvfølgelig også være i topform til forårets travle forår på arbejde med påske og morsdag forude.En mindre skov af allium på vej. Det mindste solstrejf og de skønne krokus byder ind.Den store græs er blevet klippet tilbage.Terrassen har længe været et sørgelig synEn hurtig oprydning og lidt forårsbebudere pynter jo gevaldigt.
 

Jeg er ret imponeret over denne Camelia. Den står året rundt står på terrassen i en zinkspand og den virker stadig helt upåvirket af regn rusk og masser af frost. Nu venter jeg bare på at de mange knopper begynder at springe ud.Højbedene har fået masser af hestemøg og står klar til brug.Påskeklokker stinkende nyserod og juleroser viser også gode tegn.De bittesmå uimodståelige porcelænshyacinter er et skattet gensyn.Det er de første spæde skud af kobjælden bestemt også. Her er det den sart rosa der kigger frem.Ren elendighed.Jammen. det er da helt utroligt hvad lidt oprydning kan gøre for øjet :)Jeg slutter med lidt flere vintergækker, de står virkelig og gør sig til i disse solrige dage.
 


Der er godt gang i forårshaven og masser af gøremål der venter forude. Frø er købt hjem i rigelige mængder og i weekenden skal der sættes gang i de mest langsommelige af dem. Det er altså en skøn og travl tid vi går i møde med masser af ømme havemuskler og corona sikre oplevelser :)

Nu må jeg se om jeg atter kan få indført,en eller anden blogger rytme, så der måske kan komme lidt flere indlæg her fra Heidis have :)

Mange forårshilsner herfra.

21 kommentarer:

 1. Hej Heidi!
  Det är så härligt med de första vårblommorna, och det har kommit riktigt långt hos dig. Vi har blivit av med snön och har sol och fint, men det dröjer ett tag till innan det blommar så fint som hos dig.
  Ha det gott /Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

   Slet
 2. Oj så mycket fint som är på g i din trädgård - härligt! Massor av inspiration! Ja nu snart stundar en skön tid, solen värmer och lärkan har kommit till ön :)
  Ha det gott...
  Kram från Titti

  SvarSlet
 3. Ja men Heidi, godt at vide at der er liv i både dig og haven :) Du er rigtignok savnet, vi er ikke mange tilbage her, vi mangler friskt blod. Du lyder frisk nu, og der er masser på vej i din have, herligt. Men træls med din springfinger, jeg håber, du bliver fit for fight snart efter d. 18. Jeg kender en mere, der skal opereres den dag, så jeg må krydse fingre for jer begge. For hende er det dog en ny hofte. Din blodurt er tidligt ude, men det plejer den vist at være, jeg har ikke set skyggen af min endnu.
  Velkommen tilbage
  Knus fra Samsø

  SvarSlet
 4. Tak for rundturen i din have, og jeg har det samme problem med arbejdet som tager alt for meget tid ;)

  SvarSlet
 5. Du er godt nok effektiv med hensyn til oprydning - og ih hvor det pynter!
  Herlige vårvækster du viser. Nu skal man faktisk følge med fra dag til dag for der sker så meget derude. Håber din springfinger er hurtigt klaret, så du rigtig kan komme igang! Jeg har engang fået opereret tommelfingeren som sprang, og det har jeg aldrig fortrudt. Den blev som ny igen.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Hei.
  Så langt en del blomster er kommet i din hage, men du bor nok i litt varmere klima enn meg.
  Du er virkelig til inspirasjon når du viser bilder av "rot" som du bare ved litt opprydding får til å se så fint ut.
  Håper du får mange fine vårdager, mens du venter på operasjon!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlet
 7. Hej Heidi.
  Din have ligner meget min kan jeg se.
  Det kribler og kryber for at komme i gang. Du skal have operation overstået først og jeg har lige været igennem en.
  14 dage så er jeg klar til at ondulere den have.
  Jeg ønsker mig en kamelia, vildt den kan klare det ude. Den må på ønskelisten.

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Härliga vårtecken och visst finns det massor vi kan göra ute redan nu. Och allt är bara så skönt när det är klart.

  Tråkigt med ditt finger men fint att du fått tid för operation.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 9. Der er da godt nok gang i foråret hos dig. Jeg har ikke set skyggen af hverken Blodurt eller Kobjælde endnu.
  Træls med din finger, held og lykke med operationen så du kan blive klar igen.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com

   Slet
 10. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com

  SvarSlet
 11. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

  SvarSlet
 12. Hei er du interessert i å få et hurtiglån helt ned til 2 % rente. For mer info kontakt lånefirmaet vårt via e-post på millerfreddy21@gmail.com

  SvarSlet
 13. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: richardcosmos5@gmail.com

  SvarSlet
 14. Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
  Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
  Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
  Trenger du et julelån?

  Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

  Takk og Gud velsigne deg
  TILLIT
  Elena

  SvarSlet
 15. God dag ,

  Jeg er meget spændt efter at have fået mit personlige lån til at købe en bil fra Mrs Marion Jansen Loan Help LTD efter at være blevet snydt to gange af falske långivere, til Gud almægtig blev jeg præsenteret for Mrs Marion Jansen Loan Help LTD af en kollega som også fik et lån til hans virksomhedsudvidelse, og til min største overraskelse fik jeg et lån på $25.000 USD i dag.

  Jeg opfordrer jer alle med behov for et lån til at kontakte fru Marion Jansen via e-mail for en låneansøgning: marionjansen00@gmail.com


  Tak

  SvarSlet
 16. Lånetilbud

  Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp?
  Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

  Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447915601531 og modtag et svar på et øjeblik.

  Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

  * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
  * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
  * Fleksibel rente på 3%.
  * Høje godkendelsesrater
  * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
  * Enkel online ansøgning.
  * Personlig vejledning og ekspertise.
  * Ingen skjulte gebyrer

  Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

  For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447915601531

  Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

  SvarSlet
 17. Opmærksomhed, det har været dejligt at vide, at der er nogen derude, der ved om at falde ned og rejse sig igen. Jeg forbliver altid ydmyg og giver aldrig op, og for at Allan Finance kan se det i mig, er jeg virkelig taknemmelig for den økonomiske hjælp, jeg har modtaget. Dette er det bedste lånefirma! Renten er meget cool, og de deler den op på en måde, så du vil være i stand til at betale uden stress. De mennesker, jeg stødte på, var meget høflige, ærlige, og de hjalp mig så hurtigt som muligt. De forklarede alt klart og havde papirarbejdet til mig via e-mail ASAP. De havde pengene på min konto inden for et par dage. Jeg vil varmt anbefale Allan Finance (allanfinancialinvestment@yahoo.com)

  SvarSlet
 18. Det bedste valg i lån, jeg nogensinde har foretaget. Især Allan Finance company var fremragende tålmodige i deres omgang med mig, blide skub i den rigtige retning hjalp mig med at sikre finansiering for at sikre, at min virksomhed overlever; en virkelig professionel gruppe af mennesker, der gjorde hele processen så let."Min kone og jeg kunne ikke tale mere højt om holdet hos Allan Finance company. Holdet er så vidende og gjorde den til tider svære opgave at finansiere, nem og rettidig. Beslutning Allan Finance Company forstod de økonomiske udfordringer ved at rejse en virksomhed. Vi har allerede anbefalet de fleste af vores familie og venner til dem og kan ikke vente med at arbejde med dem igen i fremtiden. Virksomhedens e-mail er allanfinancialinvestment@yahoo.com ansøge om privat- og erhvervslån.

  Magdaléna

  SvarSlet
 19. Hej alle sammen

  Mit navn er fru Paulina Rataj. Jeg bor i Storbritannien, London, men jeg er fra Polen, og jeg er en glad kvinde i dag? og jeg sagde til mig selv, at enhver långiver, der redder min familie fra vores dårlige situation, vil jeg henvise alle, der leder efter lån, til ham,
  han bragte glæde til mig og min familie, jeg havde brug for et lån på 250.000,00 euro for at genstarte mit liv, da jeg er enlig mor med 3 børn. Jeg mødte denne ærlige og gudfrygtige kvindelige långiver, som hjalp mig med et lån på 250.000,00 euro, hun er en gudfrygtig kvinde, hvis du har brug for et lån, og du vil tilbagebetale lånet, kontakt hende og fortæl hende, at det er fru Paulina Rataj hvem henviser dig til hende. kontakt fru Alicja Skowrońska via e-mail: (alicjaskowroska@outlook.com)

  Tak fordi du tog dig tid til at læse dette, og jeg håber du stoler på ham og arbejder sammen med ham.

  Med venlig hilsen

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen