Sider,

tirsdag den 2. marts 2021

Tegn på liv...

I haven myldrer det frem med tegn på liv i disse uger. Ja der er betydelig mere liv i haven, end der har været her på bloggen i laaaaaang tid. Jeg må indrømme, at det sidste år med vild corona travlhed på jobbet, har taget en stor del af mit overskud til at blogge. Men nu hvor det hele pibler frem derude, er lysten og energien til at lave indlæg vendt tilbage :).

Kom med på en tur i forårshaven.


De få erantis i haven er højt værdsat.


Vintergækker har vi til gengæld masser af.Jeg holder rigtigt meget af de fyldte skønheder.Dobbelt blodurt starter altid tidligt og har stukket fingrene frem.Denne ligner nærmest en dårlig finger og ser ud som min tommel har føltes siden jul. Jeg har desværre arbejdet mig til en spingfinger på min brugshånd øv, men er nu heldigvis blevet indkaldt til operation den 18/3 på privat hospital. Der var over et års ventetid i det offentlige, så jeg er jublende glad over muligheden for et hurtigere indgreb, så jeg forhåbentlig snart kan kaste mig over alle de opgaver der venter i haven og selvfølgelig også være i topform til forårets travle forår på arbejde med påske og morsdag forude.En mindre skov af allium på vej. Det mindste solstrejf og de skønne krokus byder ind.Den store græs er blevet klippet tilbage.Terrassen har længe været et sørgelig synEn hurtig oprydning og lidt forårsbebudere pynter jo gevaldigt.
 

Jeg er ret imponeret over denne Camelia. Den står året rundt står på terrassen i en zinkspand og den virker stadig helt upåvirket af regn rusk og masser af frost. Nu venter jeg bare på at de mange knopper begynder at springe ud.Højbedene har fået masser af hestemøg og står klar til brug.Påskeklokker stinkende nyserod og juleroser viser også gode tegn.De bittesmå uimodståelige porcelænshyacinter er et skattet gensyn.Det er de første spæde skud af kobjælden bestemt også. Her er det den sart rosa der kigger frem.Ren elendighed.Jammen. det er da helt utroligt hvad lidt oprydning kan gøre for øjet :)Jeg slutter med lidt flere vintergækker, de står virkelig og gør sig til i disse solrige dage.
 


Der er godt gang i forårshaven og masser af gøremål der venter forude. Frø er købt hjem i rigelige mængder og i weekenden skal der sættes gang i de mest langsommelige af dem. Det er altså en skøn og travl tid vi går i møde med masser af ømme havemuskler og corona sikre oplevelser :)

Nu må jeg se om jeg atter kan få indført,en eller anden blogger rytme, så der måske kan komme lidt flere indlæg her fra Heidis have :)

Mange forårshilsner herfra.

17 kommentarer:

 1. Hej Heidi!
  Det är så härligt med de första vårblommorna, och det har kommit riktigt långt hos dig. Vi har blivit av med snön och har sol och fint, men det dröjer ett tag till innan det blommar så fint som hos dig.
  Ha det gott /Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

   Slet
 2. Oj så mycket fint som är på g i din trädgård - härligt! Massor av inspiration! Ja nu snart stundar en skön tid, solen värmer och lärkan har kommit till ön :)
  Ha det gott...
  Kram från Titti

  SvarSlet
 3. Ja men Heidi, godt at vide at der er liv i både dig og haven :) Du er rigtignok savnet, vi er ikke mange tilbage her, vi mangler friskt blod. Du lyder frisk nu, og der er masser på vej i din have, herligt. Men træls med din springfinger, jeg håber, du bliver fit for fight snart efter d. 18. Jeg kender en mere, der skal opereres den dag, så jeg må krydse fingre for jer begge. For hende er det dog en ny hofte. Din blodurt er tidligt ude, men det plejer den vist at være, jeg har ikke set skyggen af min endnu.
  Velkommen tilbage
  Knus fra Samsø

  SvarSlet
 4. Tak for rundturen i din have, og jeg har det samme problem med arbejdet som tager alt for meget tid ;)

  SvarSlet
 5. Du er godt nok effektiv med hensyn til oprydning - og ih hvor det pynter!
  Herlige vårvækster du viser. Nu skal man faktisk følge med fra dag til dag for der sker så meget derude. Håber din springfinger er hurtigt klaret, så du rigtig kan komme igang! Jeg har engang fået opereret tommelfingeren som sprang, og det har jeg aldrig fortrudt. Den blev som ny igen.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Hei.
  Så langt en del blomster er kommet i din hage, men du bor nok i litt varmere klima enn meg.
  Du er virkelig til inspirasjon når du viser bilder av "rot" som du bare ved litt opprydding får til å se så fint ut.
  Håper du får mange fine vårdager, mens du venter på operasjon!
  Hilsen fra Turid

  SvarSlet
 7. Hej Heidi.
  Din have ligner meget min kan jeg se.
  Det kribler og kryber for at komme i gang. Du skal have operation overstået først og jeg har lige været igennem en.
  14 dage så er jeg klar til at ondulere den have.
  Jeg ønsker mig en kamelia, vildt den kan klare det ude. Den må på ønskelisten.

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet
 8. Härliga vårtecken och visst finns det massor vi kan göra ute redan nu. Och allt är bara så skönt när det är klart.

  Tråkigt med ditt finger men fint att du fått tid för operation.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 9. Der er da godt nok gang i foråret hos dig. Jeg har ikke set skyggen af hverken Blodurt eller Kobjælde endnu.
  Træls med din finger, held og lykke med operationen så du kan blive klar igen.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com
   e-post email; remy.credit111@gmail.com

   Slet
 10. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com

  SvarSlet
 11. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

  SvarSlet
 12. Hei er du interessert i å få et hurtiglån helt ned til 2 % rente. For mer info kontakt lånefirmaet vårt via e-post på millerfreddy21@gmail.com

  SvarSlet
 13. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: richardcosmos5@gmail.com

  SvarSlet
 14. Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
  Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
  Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
  Trenger du et julelån?

  Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

  Takk og Gud velsigne deg
  TILLIT
  Elena

  SvarSlet
 15. God dag ,

  Jeg er meget spændt efter at have fået mit personlige lån til at købe en bil fra Mrs Marion Jansen Loan Help LTD efter at være blevet snydt to gange af falske långivere, til Gud almægtig blev jeg præsenteret for Mrs Marion Jansen Loan Help LTD af en kollega som også fik et lån til hans virksomhedsudvidelse, og til min største overraskelse fik jeg et lån på $25.000 USD i dag.

  Jeg opfordrer jer alle med behov for et lån til at kontakte fru Marion Jansen via e-mail for en låneansøgning: marionjansen00@gmail.com


  Tak

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen