Sider,

søndag den 28. juli 2019

Gæsteblogger på egen blog :)


Det er efterhånden over en måned siden, der sidst kom et indlæg fra min hånd. Ja...... så jeg føler mig næsten som gæsteblogger på min egen blog :). 
Alt står heldigvis godt til her i Vestjylland, så det er ikke det der har holdt mig fra tasterne. Det er nok mere det, at jeg har prioriteret min sparsomme fritid lidt anderledes og givet computeren mere fri. Jeg får dog stadig taget masser af billeder, så mens det regner, var der lige anledning til at få lavet et sommerindlæg her fra haven.

De sidste dage med meget høje temperatuer har virkelig fået sommerfuglene på banen.De første solsikker er sprunget ud.
Det er virkelig noget tiltrængt regn der falder lige nu, vi har længe ligget i det røde felt på tørkeindekset.Roserne er ved at være færdig med første blomstring, men der er dog stadig lidt roser i blomst.


Twice in a blue Moon.
                                        


Carl Nielsen.Odyssey.Minerva.New DawnJacqueline Du Pré er ny i haven.

 

Jacques CartierKaren Blixen som først lige er gået i blomst.Rosenholm.Hænger dekorativt ned fra æbletræet lige over den store græs.Højsæson for sommerfuglebuske og selv om man ikke lige kan se det på dette billede, er der masser af sommerfugle.

De forskellig hortensia står også i fuld flor.Klematis Blue AngelJackmanii purpurea.Hagley Hybrid  Godt oppe i et par søjlebævreasp blomstrer Dorothy Walton.Her lidt tættere på.
Mens jeg har siddet arbejdet på dette indlæg, er det kraftige regn og tordenvejr drevet forbi. Det blev til 15 mm, men vi kan godt klare en del regn mere inden haven er vandmættet. Der ikke meget der slår den skønne friske luft ovenpå regnen og lidt smukke regnvåde motiver, blev jeg da lige nødt til at forevige og ha med i dette indlæg.Den kraftige regn har også slået den hvide violfrøstjerne lidt ned. Den er langt over 2 meter høj i år.
Så fine og smukke blomster.Så kom vi endelig til vejs ende, jeg beklager de mange billeder, men nu hvor jeg lige var kommet godt i gang, kunne jeg ligesågodt give den max gas ;).

I morgen kalder hverdagen atter efter 14 dages ferie, hvor afslapning og tiltrængte gøremål på huset har stået i højsæde. De sidste dage, hvor vi har været ramt af næsten ulidelige høje temperaturer, er en del af tiden gået med at vande krukker både tidligt og sent.

Mange sommerhilsner herfra :)

3 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Jeg tænkte nok, du havde lavet et indlæg, siden du skrev hos mig, det er jo ikke en hverdagsbegivenhed. Det er en månes siden, du skrev, at når jeg kun laver indlæg en gang om ugen, så kan du godt overkomme at kigge med, men det kunne du ikke. For jeg viste nemlig stokroser for at se, om du var med. Det var du så ikke ;)
  Nå men du var heldig med 15 mm, sikken en masse fine billeder du har sat ind, godt at se hvordan det ser ud hos dig.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi

  Alletiders gæsteblogger:) - Ja denne sommer har været anderledes for mange af os!
  At blogge skal være morsomt og ikke en sur pligt, så indimellem bliver der jo pauser, og pyt med det!
  Gode billeder, godt at se Jacqueline og de mange flotte sommerugle! - Og 15mm det er vi mange der ville takke for:)

  Ha en dejlig søndag aften

  SvarSlet
 3. Hej Heidi!
  Det är så vackert i din trädgård, både rosor och vackra klematis ser ut att trivas fint. Fjärilsbusken lockar till sig fjärilar, de har också visat sig hos mig i år.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen