Sider,

lørdag den 22. juni 2019

Eventyrligt gensyn.......

 Endelig kom dagen hvor jeg skulle gense blomsterkunstner Tage Andersens magiske univers i København. Det er 26 år siden jeg sidst besøgte butikken og det var spændende om galleriet stadig havde den samme eventyrlige og dragende virkning på mig, Jeg blev bestemt ikke skuffet og oplevelsen levede fuldt op til mine forventninger.

Følg med på en magisk rejse i et helt specielt univers.


Det er sikkert ikke et univers der tiltaler alle, men jeg helt bjergtaget af Tages fantastisk æstetiske design og brug af grove jern materialer sammen med fine spinkle blomster og planter. Man betaler et lille symbolsk beløb,for at blive forført i denne magiske verden midt i vores hovedstad, men det er hver en krone værd :).

I morgen sætter datteren og jeg kursen mod Cph garden, og jeg er meget spændt på. om det kan leve op til den fantastiske oplevelse vi har haft idag :).

Mange weekend hilsner herfra

2 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Sikken en dejlig oplevelse I havde der, som du selv skriver, er det ikke alle, der er lige begejstrede, men jeg kan da se, at du har taget nogle skønne billeder og jeg kan mærke din begejstring. Jeg tvivler på, at du bliver lige så begejstret i dag, men vi får se, jeg venter spændt på en rapport.
  God fornøjelse
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Heidi
  Jeg følger din fascination! Jeg var ikke klar over at der ligger en sådan butik i København (på trods af at jeg er født og opvokset på Amager, men dog først har været rigtig bidt af havebillen ... eller er det havedillen?! ;) de sidste 5-6 år (og jeg flyttede fra Amager/København for 15 år siden.
  Jeg må helt klart en tur derind og opleve hans univers - der mangler bare lidt baggrundsmusik til dine billeder, så er man da helt hensat til eventyrland :)
  Vh Terese

  SvarSlet

Det vil gøre mig glad, hvis du lægger en lille hilsen